Lecol OH 55 PVC Remover

(1 klantbeoordeling)

 13,95

Lecol OH 55 PVC is de intensiefreiniger voor al uw PVC en vinylvloeren, zorgt voor maximale hechting van de nieuwe polishlaag.

Koop dit product en verdien 28 Spaarpunten!

Lecol OH 55 PVC Remover is een intensief reiniger die speciaal ontwikkeld is voor PVC en vinylvloeren. Deze speciaalreiniger ontvet de vloer en zorgt ervoor dat een nieuwe polishlaag goed hecht. Door de lage PH-waarde van Lecol OH 55 PVC Remover is het ook geschikt als grondreiniger voor linoleum.

Unieke kenmerken:

  • Speciaal ontwuikkeld voor PVC en vunylvloeren
  • Onvet
  • optimaliseerd hechting nieuwe polishlaag
  • Lage PH-waarde ook geschikt voor Linoleum

Voor gebruik eerst goed schudden en altijd verdund aanbrengen!
De mengverhouding is afhankelijk van type PVC en de vervuiling van de PVC – of Vinyl vloer en kan variëren van 1:4 tot 1:10.
De vloer in gedeelten bewerken.
Breng Lecol PVC-Remover OH55 verdund aan met een uitgewrongen dweil of mop en laat dit ca. 5 minuten inwerken. Schrob de vloer grondig met éénschijfmachine voorzien van een groene pad.
Voorkom hierbij te nat reinigen van de PVC – of Vinyl vloer.
Verwijder daarna het opgeloste vuil.
Herhaal deze handelingen totdat de gehele vloer is behandeld. Vervolgens de hele vloer met schoon water lichtvochtig afnemen en volledig laten drogen. Tot slot een nieuwe laag Lecol PVC-Polish OH51 aanbrengen.

Droogtijd: N.v.t.
Materiaalverbruik: 1 liter op 4 tot 10 liter water voor 100 m², afhankelijk van de vervuiling
van de PVC – of Vinyl vloer.
Houdbaarheid en opslag: Vorstvrij in originele, gesloten verpakking ca. 36 maanden houdbaar.
Bevat: Niet-ionische tenside, wateroplosbaar oplosmiddel, geurstoffen en
bindmiddel.
pH-Waarde: Geconcentreerd 7.
Verpakking: 1000 ml/flacon.

pdf_iconLecol OH55 PVC Remover

1 beoordeling voor Lecol OH 55 PVC Remover

4,0 Waardering
1-1 van 1 beoordeling
Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...