Lecol V6 Master Polish Mat

(5 klantbeoordelingen)

 24,95

Lecol V6 Master Polish is een universele watergedragen oplosmiddelvrije polish die geschikt is voor alle gelakte vloeren.

Koop dit product en verdien 50 Spaarpunten!

Lecol Master Polish V6 is een oplosmiddelvrije polish op basis van speciaal gemodificeerde waterige polyurethaan acrylaat dispersies. De polish voorziet de vloer van een hoog elastische beschermingsfilm, is zeer goed bestendig tegen mechanische belastingen, vuil- en rubberstrepen afstotend en is veegvast. Lecol Master Polish V6 is verkrijgbaar in een matte of glanzende versie.

Unieke kenmerken zijn:

  • vuil- en rubberstrepen afstotend
  • matte afwerking.
  • Veegvast

Ondergrond
De ondergrond moet zuiver, droog, stof-, vet- en wasvrij zijn.
Oude vloeren moeten eerst met Lecol Remover OH45 grondig worden gereinigd, zodanig dat ze absoluut schoon, vet- en wasvrij zijn. Aansluitend met schoon water naspoelen.
Door de veelzijdigheid van ondergronden dient een proefvlak uitgevoerd te worden en op hechting getest.
Opbrengen
Lecol Master Polish V6 op een geheel droge vloer gelijkmatig, met een zuivere pluisvrije en vochtige doek of speciale polishverdeler opbrengen.
Plasvorming evenals het ontstaan van schuim en luchtbelletjes voorkomen.
Let op!! Laat de vloer geheel drogen. Niet nawrijven.

pdf_iconLecol V6 Master Polish Mat

5 beoordelingen voor Lecol V6 Master Polish Mat

4,8 Waardering
1-5 van 5 beoordelingen
  1. Werkt prima

  2. Verzorgd al 15 jaar m’n houten vloer. 2 x per jaar moet wel. Het beschermd goed.

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...