Lecol OH 34 Wax Remover

(2 klantbeoordelingen)

 17,95

Lecol OH 34 Wax Remover verwijdert snel en grondig oude was-,vet- en vuillagen en dringt dieper door in het vloeroppervlak.

Koop dit product en verdien 36 Spaarpunten!

Lecol OH 34 Wax Remover verwijdert snel en grondig oude was-,vet- en vuillagen en wordt gebruikt bij ernstige vervuiling die niet met Lecol Conditioner onderhoudsolie of boenwas is te verwijderen. Dit product dringt dieper door in het vloeroppervlak waardoor een diepere en dus meer intensieve reiniging plaatsvindt.

Lecol Wax Remover OH34 is geschikt voor:

  • alle met was onderhouden vloeren die bestand zijn tegen oplosmiddel.
  • parket
  • linoleum

De te behandelen vloer moet voorzien zijn van een was, balsem of hardwasolie. Na circa 10-14 dagen wordt de vloer onderhouden c.q. gereinigd met Lecol Wax & Clean OH32.
Opbrengen
Circa 200-300 ml Lecol Wax Remover OH34 wordt aan 10 liter water gevoegd. Met behulp van dweil, mop of doek wordt de vloer afgenomen. Gebruik nooit teveel water op de vloer en laat geen plassen staan.
Na droging blijft een dunne waslaag achter die naar behoefte geboend kan worden met boenblok, of een boenmachine.
Indien er op den duur stapellagen ontstaan, dienen deze grondig te worden verwijderd met Lecol Wax Remover
OH34.
Onderhoud
Reinigen en onderhoud met Lecol Wax & Clean OH32.

pdf_iconLecol OH34 Wax Remover

2 beoordelingen voor Lecol OH 34 Wax Remover

4,5 Waardering
1-2 van 2 beoordelingen
  1. Het verwijderd het vuil heel goed van de vloer.

  2. uitstekend product, reinigt heel goed

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...