Lecol OH 36 Step Stop

(5 klantbeoordelingen)

 17,95

Lecol OH 36 Step Stop is een oplosmiddel houdende vloeibare antislip was. Deze vloeibare speciaal was reinigt, beschermt en onderhoudt de vloer.

Koop dit product en verdien 36 Spaarpunten!

Lecol OH 36 Step Stop is een oplosmiddel houdende vloeibare antislip was. Lecol OH 36 Step Stop is volop belastbaar en heeft een hoog glanseffect. De was is eenvoudig in en uit te boenen. Lecol OH 36 Step Stop is volop belastbaar en heeft een hoog glanseffect. De was is eenvoudig in en uit te boenen.

Deze vloeibare speciaal was OH 36 heeft de volgende voordelen:

  • reinigt,
  • beschermt
  • onderhoudt .

Opbrengen
Dun en gelijkmatig op een droge vloer met doek, verstuiver of een speciale wasverdeler opbrengen en direct na het drogen uitboenen.
Reiniging
Grondreiniging: Met Lecol Wax Remover OH34.
Tussendoor reinigen: Vloer met Lecol Step Stop OH36 heel dun sproeien en direct met poetsmachine, voorzien van een fijne pad, boenen totdat er glans ontstaat.

Materiaalverbruik: Na grondig schoonmaken 1 – 2 liter voor 100 m2.
Verpakking: Doos 1000 ml/flacon.
Reinigen gereedschap: Lecol Wax Remover OH34

pdf_iconLecol OH36 StepStop

5 beoordelingen voor Lecol OH 36 Step Stop

4,8 Waardering
1-5 van 5 beoordelingen
  1. Prima, dit was het artikel dat we zochten.

  2. goed product, is makkelijk aan te brengen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...