Lecol OH 25 Conditioner Wit

 26,95

Lecol OH 25 Conditioner Wit is een onderhoudsolie voor geoliede vloeren en brengt u een beschermlaag aan die oppervlakkige krasjes dichtzet.

Koop dit product en verdien 54 Spaarpunten!

Lecol OH 25 Conditioner Wit is een onderhoudsolie voor geoliede vloeren. Hiermee brengt u een beschermlaag aan die oppervlakkige krasjes dichtzet. Uw vloer is na behandeling weer beter beschermd tegen vuil en vlekken. Voor het aanbrengen is het aan te raden uw vloer te reinigen met de Lecol OH 34 Wax Remover.

Lecol Conditioner OH25 wit is geschikt voor:

  • met lichte olie geïmpregneerd parket- en andere houten vloeren
  • Hardwax- of UV geoliede vloeren. Lecol Conditioner OH25 is niet geschikt voor voor gelakte vloeren.

Alleen bij kamertemperatuur verwerken.
Bij licht verontreinigde vloeren of ter opfrissing van de vloer, een doek met Lecol Conditioner OH25 bedrenken en de geoliede houten vloer zeer dun afnemen.
Bij sterk verontreinigde vloeren dient de olie op de vloer gesproeid te worden en middels een poetsmachine, voorzien van een groene pad, de vervuiling losweken.
Met behulp van een droge doek dient de vloer daarop te worden afgenomen. Aansluitend de parketvloer dun met Lecol Conditioner OH25 behandelen.

Droogtijd: Ca. 3 uur. Volledige doorharding: 2 dagen.
Materiaalverbruik: Ca. 1 ltr per 100 m2, afhankelijk van de vervuiling.
Verpakking: 1 liter/flacon.
Houdbaarheid: Lecol Conditioner OH25 altijd in originele gesloten verpakking bewaren.
Het product voor verwerking laten acclimatiseren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lecol OH 25 Conditioner Wit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 6,95 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...