Lecol OH 41 Easy Polish Zijdemat

(3 klantbeoordelingen)

 15,95

Lecol OH 41 Easy Polish Zijdemat is een watergedragen oplosmiddelvrije polish voor gelakte vloeren.

Koop dit product en verdien 32 Spaarpunten!

Lecol OH 41 Easy Polish Extra Zijdemat is  een watergedragen oplosmiddelvrije polish voor gelakte vloeren. Met deze polish krijgt uw vloer weer een zijde matte uitstraling en optimale bescherming.

Deze polish is:

  • mechanische belasting
  • vuil- en rubberstrepen afstotend.
  • Antislip
  • Zijde matte uitstraling

Ondergrond
De ondergrond moet zuiver, droog, stof- en vet- en wasvrij zijn.
Oude vloeren moeten eerst met Lecol Remover OH45 grondig worden gereinigd, zodanig dat ze absoluut schoon, vet- en wasvrij zijn. Aansluitend met schoon water naspoelen.
Opbrengen
Ter bescherming van een nieuwe laklaag (na 14 dagen): Lecol Easy Polish OH41 Zijdemat onverdund op geheel droge vloer gelijkmatig met een zuivere pluisvrije doek of een speciale polishverdeler opbrengen.
Het vormen van plassen evenals het ontstaan van schuim en luchtbelletjes voorkomen.
Bij dof worden van de Lecol Easy Polish OH41 Zijdemat of het ontstaan van loopvlakken een geheel of gedeeltelijk nieuwe laag onverdund aanbrengen.

Droogtijd: Per laag: ca. 30 minuten.
Materiaalverbruik: Afhankelijk van soort ondergrond: ca. 30 ml/m2.
Reinigen gereedschappen: Direct na gebruik spoelen met zuiver water.
Reiniging en onderhoud: De behandelde vloer reinigen met Lecol Clean OH49.

pdf_iconLecol OH41 EasyPolish Satin

3 beoordelingen voor Lecol OH 41 Easy Polish Zijdemat

5,0 Waardering
1-3 van 3 beoordelingen
  1. Mijn houten vloer in de woonkamer ligt er vanaf 2008 en ziet er dankzij dit product nog perfect uit. Nu moet ik wel zeggen, dat ik er alleen op loop, dus geen gezin of kindervoetjes

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...