Floorservice Classic Naturio 001

(1 klantbeoordeling)

Vanaf:  10,95

Floorservice Hardwasolie Classic Naturio 001 is een zijdematte hardwasolie die verdiept de natuurlijke structuur en de kleur van de behandelde oppervlakte.

Koop dit product en verdien tot wel 144 Spaarpunten.

Floorservice Hardwasolie Classic Naturio 001 is een zijdematte hardwasolie die bedoeld is voor de basisbehandeling van houten oppervlakten en verdiept de natuurlijke structuur en de kleur van de behandelde oppervlakte..

Voordelen van deze hardwaxolie zijn:

  • goede slijtweerstand
  • waterafstotend
  • bestand tegen wijn, bier, cola, koffie, thee, vruchtensappen, melk en water

Voor gebruik goed roeren. De Hardwasolie Classic is gebruiksklaar.
De ondergrond moet gladgeschuurd (laatste schuurbeurt met korrel 120), droog (houtvochtigheid max. 14%), stof- en vetvrij zijn.
De Hardwasolie Classic dun en gelijkmatig met de speciale vloerborstel, mop of spatel aanbrengen. Na 10 tot max. 15 minuten met een éénschijfsmachine en een dik wit kussen inpolijsten en de eventueel overtollige olie met een viltkussen verwijderen.
Na een droogtijd van 8 – 12 uur (afhankelijk van omgevingstemperatuur en ventilatie) een tweede laag aanbrengen. In geval van sterk zuigende ondergronden eventueel een derde laag aanbrengen.

Bij exotische houtsoorten (o.a. Iroko, Kambala, Jatoba, Merbau en Afzelia) maar één laag aanbrengen, anders kan het tot vertraging van de droogtijden komen. Eventueel na drie weken met Floorservice Onderhoudsolie nabehandelen.

Tip: Maak altijd eerst een proefstukje. De kleur kan op verschillende types hout anders uitpakken.

Let op: gebruikte pads en doeken direct in water wegzetten, dit in verband met de kans op zelfontbranding.

Verwerkingstemperatuur: niet lager dan 16ºC.
Uithardingtijd: 10 dagen.
Droogtijd: 8-12 uur, afhankelijk van omgevingstemperatuur en ventilatie.
Materiaalverbruik: 1 liter = ca. 12 – 15 m² bij twee lagen of 24 – 30 m² bij een enkele laag.

pdf_iconfloorservice-hardwasolie-classic-pdf

1 beoordeling voor Floorservice Classic Naturio 001

5,0 Waardering
1-1 van 1 beoordeling
  1. Echt hele goede hardwaxolie, meer kan ik er niet van zeggen.

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...