Floorservice Pro Naturio 001

 42,95

Floorservice Pro Naturio 001 is speciaal ontwikkeld voor een 1-laag systeem en geheel op basis van plantaardige oliën en wassen.

Koop dit product en verdien tot wel 86 Spaarpunten.

Floorservice Pro Naturio 001 is speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik en geheel op basis van plantaardige oliën en wassen. Deze zijdematte hardwasolie heeft een goede slijtweerstand en is waterafstotend. De hardwasolie is eenvoudig aan te brengen en probleemloos te onderhouden.

unieke kenmerken zijn:

  • 1-laag systeem
  • Goede slijtweerstand
  • Waterafstotend
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Probleemloos in onderhoud

Voor gebruik goed roeren. Floorservice Hardwasolie Pro is gebruiksklaar. De ondergrond moet gladgeschuurd (laatste schuurbeurt met korrel 120), droog, stof- en vetvrij zijn.
Aanbrengen met een vloerborstel of roller. Na 30 minuten de olie inboenen met een boenmachine en witte pad. Overtollige olie verwijderen met katoenen doeken.

Onderhoud: Gebruik de Floorservice Parketreiniger voor de regelmatige reiniging van uw houten vloer. Floorservice Onderhoudsolie gebruikt u voor het periodiek onderhoud van uw houten vloer.

Let op: gebruikte pads en doeken direct in water wegzetten, dit in verband met de kans op zelfontbranding.

Verbruik: 1 liter ca. 16 -20 m2 bij twee lagen of 33 – 40 m2
Droogtijd: 8-12 uur, afhankelijk van omgevingstemperatuur en ventilatie.
Na 3 dagen kan de vloer voorzichtig belopen worden.

pdf_iconfloorservice-hardwasolie-pro-naturio

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...