Bona Mega Mat

Vanaf:  34,95

Bona Mega Mat levert de superieure weerstand van een 2-componenten aflak, met de veiligheid en het gebruiksgemak van een 1-component formule.

  • Hoge slijtvastheid
  • Uitstekende hechtingseigenschappen
  • Verminderd risico op kantverlijming
  • Goed bestand tegen de gebruikelijke huishoudchemicaliën

Koop dit product en verdien tot wel 280 Spaarpunten.

Bona Mega Mat

Bona Mega Mat is een populaire 1K watergedragen parketlak met hoge weerstand tegen chemische stoffen.

Bona Mega is een door reactie met zuurstof crosslinks met polyurethaan vormende parketlak die bij uitstek geschikt is voor zware huishoudelijke en lichte commerciële omgevingen en die een superieure bescherming biedt tegen morsen. De innovatieve samenstelling is aantoonbaar perfect geschikt voor zwaar belopen vloeren, planken en vloerverwarming. Bona Mega niet gebruiken op wit- of pastelgebeitste vloeren.

Verbruik: 1 ltr. Ca. 8-10m2

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...