Bona Traffic HD 2K Mat 4,95 L

 218,95

Koop dit product en verdien 438 Spaarpunten!

BONA TRAFFIC HD AFLAK Toepassing

Bona Traffic HD Aflak is een 2-componenten polyurethaan parketlak op waterbasis. Een professionele parketlak die gebruikt kan worden voor ruimtes die zeer intensief worden belopen. Een uiterst beschermende parketlak en geeft betere resultaten dan welke parketlak voorheen dan ook in termen van snelheid en duurzaamheid. De Bona Traffic HD Aflak laat geen geur achter waardoor deze parketlak in elke ruimte is te gebruiken. De onge?venaarde slijtvastheid en het feit dat de laklaag na 12 uur alweer mag worden belopen zorgt ervoor dat de Bona Traffic HD Aflak zich in het hoogste sigment van de parketlakken bevindt. Zeer geschikt voor ruimtes als luchthavens, kantoorpanden, beurshallen en lobby?s. Extreem verhoogde duurzaamheid. Voldoet aan de norm EN: 14904 2006 ( geschikt voor sportzalen) Volledig geurloos. Na 12 uur weer te belopen. EC1R Plus gecertificeerd = zeer emissiearm.

BONA TRAFFIC HD AFLAK Gebruiksaanwijzing

Het te behandelen oppervlak moet vrij zijn van stof, vuil, oude waslagen en moet volledig vetvrij zijn. Controleer of de vloer is geaclimatiseerd aan de omgeving. De vloer moet voorbehandeld zijn met een watergedragen Bona grondlak zoals de Bona Prime Classic, Bona Prime Intense of de Bona Prime Amberseal. De Bona Traffic HD Aflak kan het beste worden aangebracht met een roller. De optimale omstandigheden voor het aanbrengen betekent dat de temperatuur tussen de 18-25 graden moet zijn. De luchtvochtigheid dient tussen de 40-60% te zijn. Hoge temperaturen en een lage luchtvochtigheid verkorten de droogtijd; lage temperaturen en een hoge luchtvochtigheid verlengen de droogtijd. Minimumtemperatuur voor gebruik is 13 graden. Type: 2-componenten watergedragen polyurethaan aflak. Vaste stofgehalte: ca 32%. Glans op 60 graden kijkhoek: zijdemat: circa 40%, mat: circa 20%, extra mat: 11%. Droogtijd : ? schuren / opnieuw lakken: 2-3 uur. ? volledig gebruik: 12 uur* ? volledig uitgehard: 3 dagen. Houdbaarheid : 1 jaar na productiedatum in ongeopende originele verpakking. Opslag/transport : de temperatuur mag niet lager zijn dan +5?C en hoger dan +25?C.

De Bona Traffic HD Aflak is leverbaar in Mat en Extra mat. Alle varianten worden geleverd inclusief gratis Bona Traffic HD Harder.

Verbruik: 8 ? 10 m2 / 1l.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...