Bona Grondlak Amber

 132,95

Bona Grondlak Amber is een één component 100% polyurethaan primer op waterbasis voor de behandeling van tropische houten en parketvloeren die worden afgewerkt met Bona water gedragen aflak producten. Het combineert de kleur en de intensiteit van olie gebaseerde traditionele producten met de lage vos-gehaltes en veiligheid van water gedragen grondlakken.

  • Kan gecombineerd worden met iedere Bona lak
  • Geschikt voor tropisch hout
  • Eenvoudig aan te brengen met een roller

Koop dit product en verdien 266 Spaarpunten!

Bona Grondlak Amber is een één component 100% polyurethaan primer op waterbasis voor de behandeling van tropische houten en parketvloeren die worden afgewerkt met Bona water gedragen aflakproducten.

  • Kan gecombineerd worden met iedere Bona lak
  • Geschikt voor tropisch hout
  • Eenvoudig aan te brengen met een roller

Gebruiksaanwijzing Bona Grondlak Amber

Voor gebruik (of voor het overgieten van een kleinere hoeveelheid) goed schudden. De lak gelijkmatig in een vloeiende beweging opbrengen met een lakroller, lakopeenhopingen en -plassen vermijden.

Pas op: de kamer- en laktemperatuur mogen niet onder 13°C zijn tijdens het verwerken en het drogen. Eventueel licht schuren met een gaasschijf met korrel 120 of fijner om de opkomende houtvezels te verwijderen.

Verbruik: 1 ltr. Ca. 8-10m2

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...