Bona Gelakte Houten Vloer Reiniger Navulling 4 liter

 26,95

Bona Gelakte Houten Vloer Reiniger Navulling is speciaal ontwikkeld voor een doeltreffende reiniging van houten vloeren.

Koop dit product en verdien 54 Spaarpunten!

Bona Gelakte Houten Vloer Reiniger Navulling 4 liter

Bona Gelakte Houten Vloer Reiniger Navulling is speciaal ontwikkeld voor een doeltreffende reiniging van houten vloeren. De speciale streeploze formule laat geen plakkerige resten achter en reinigt het hardnekkigste vuil. Ideaal in combinatie met de Bona Spray Mop of Bona Vloermop.

Speciaal voor houten vloeren

Hard voor vuil, zacht voor uw vloer

Volledig biologisch afbreekbaar

Voor de navulling van de Bona Spray Flacon of Bona Cartridge

Bona Houten Vloer Reiniger is verkrijgbaar in 3 soorten verpakkingen

1. Bona Houten Vloer Reiniger Spray Flacon, zeer geschikt voor het schoonmaken met de Bona Vloermop

2. Bona Houten Vloer Reiniger Cartridge, speciaal voor het schoonmaken met de Bona Spray Mop

3. Bona Houten Vloer Reiniger Navulling, geschikt voor beiden

GEBRUIKSAANWIJZING

Breng Bona Gelakte Houten Vloer Reiniger aan op een klein gedeelte van de vloer. Dit gedeelte schoonmaken met de Bona Spray Mop óf de Bona Vloermop in combinatie met de Cleaning Pad. Gedeelte voor gedeelte de gehele vloer schoonwissen. Wanneer de Cleaning Pad vuil wordt, deze uitspoelen en goed uitwringen. Wordt de pad te vuil, deze dan vervangen door een nieuwe, schone pad. Bij hardnekkige vlekken, rubberen schoenstrepen of kleverige vloeistoffen spray het reinigingsmiddel direct op de vlek en laat het een paar minuten inwerken. Schrob de vlek schoon met een Cleaning Pad.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...