Bona Mix & Fill (voegenkit)

Vanaf:  21,95

Watergedragen parketvoegenkit voor het voegen van naden met een breedte tot 2 mm in houten vloeren.

  • Eenvoudig te schuren
  • Sneldrogend
  • Watergedragen, toch roestwerend
  • Eenvoudig te mengen en aan te brengen

Koop dit product en verdien tot wel 180 Spaarpunten.

Bona Mix & Fill (voegenkit)

Bona Mix & Fill (voegenkit) is een watergedragen parketvoegenkit die wordt gemengd met schuurstof. Deze parketvoegenkit is geschikt voor alle houtsoorten en wordt gebruikt voor het vullen van nagelgaatjes in een parketvloer of houten oppervlak. U mengt het middel met het schuurstof van de te behandelen houtsoort, zo ontstaat er een pasta waarmee u de gaatjes kunt opvullen.

  • Geschikt voor alle houtsoorten
  • Geschikt voor voegen tot en met 2 mm, bij grotere voegen meerdere lagen aanbrengen
  • Gebruiksklaar en makkelijk aan te brengen
  • Ideaal te verwerken met een RVS Spaan

Mix & Fill (voegenkit) kunt u gebruiken voor diverse toepassingen, zoals het opstoppen van nagelgaatjes, dichtvoegen van houten parketvloeren, reparatie van oude eiken balken en voor allerhande kleine houtreparaties. Bij grotere reparaties, kunt u de behandeling meerdere malen uitvoeren. Dit product geeft weinig krimp. Speciaal voor de lichtere houtsoorten is er Mix&Fill Plus.

Voorbehandeling

Men mengt de Bona Mix & Fill (voegenkit) met fijn schuurstof (P100 – P120) van de te behandelen houtsoort. Het is moeilijk een juiste verhouding te geven omdat dit afhangt van de verschillende soorten houtstof. Er valt op te merken dat men veel minder Mix & Fill gebruikt dan houtstof, de mix&fill werkt enkel als bindmiddel.

Gebruiksaanwijzing Bona Mix & Fill (voegenkit)

Bona Mix & Fill wordt gebruikt na het schuren, om samen met het schuurstof tot een yoghurtdun papje te worden gevormd en met een roestvrijstalen RVS Spaan in alle gaten en voegen te worden gestopt om de parketvloer vlakker en mooier te maken. Grotere voegen waarin het papje wegzakt, meerdere malen behandelen. N.B. Aangemaakt mengsel direct verwerken. Na circa 20 minuten de totale parketvloer schuren met korrel 100/120 om een mooie, egale vloer te verkrijgen, gelijk van kleur en structuur. Mix & Fill uitsluitend in combinatie met een Bona lak toepassen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...