Bona Traffic HD 2K Raw

 224,95

Bona Traffic HD 2K Raw biedt een zeer hoge mate van bescherming voor houten vloeren met behoud van de uitstraling en het gevoel van onbehandeld hout.

Inhoud: 4,95 liter

Koop dit product en verdien 450 Spaarpunten!

Bona Traffic HD 2K Raw creëert een gemakkelijk aan te brengen, zeer duurzame en ultra-matte toplaag die voldoet aan de hedendaagse trends en de behoeften van vloereigenaren. Bona Traffic HD 2K Raw heeft een uitstekende natuurlijke uitstraling met een grote duurzaamheid in termen van slijtvastheid, slijtvastheid en chemische weerstand. Ook al is de lak bijna onzichtbaar, hij is er en zorgt voor een langdurige bescherming van de houten vloer met behoud van de uitstraling en het gevoel van onbehandeld hout. Deze nieuwe lak biedt een hoge slipveiligheid en is ideaal voor woningen met kinderen en huisdieren. Net als alle Bona Traffic HD producten is Bona Traffic HD Raw een twee-componenten water-gedragen lak die EC1PLUS gecertificeerd is voor binnenluchtkwaliteit. Een veilig product, zowel bij het aanbrengen als de afwerking zelf op de vloer heeft de lak een zeer lage impact op de binnenlucht.

  • Ultramat
  • Behoudt de uitstraling en het gevoel van onbewerkt hout
  • Lak als beschermlaag met natuurlijke impressie
  • Eenvoudig en veilig aan te brengen
  • Hoge slipweerstand
  • Dé oplossing voor houten trappen vanwege de ultieme stroefheid
  • Verbruik 8-10 m2/L.
  • Wordt geleverd inclusief verharder

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...