Bona D509 Parket Polish

 14,95

  • Verbruik is 80m2 per liter
  • Sneldrogend en zelfglanzend
  • Voor het beste resultaat eerst reinigen met Bona Fernox

Koop dit product en verdien 30 Spaarpunten!

Bona D509 Parket Polish

Bona D509 Parket Polish is een onderhoudsmiddel op kunstharsbasis ter bescherming van harde vloerbedekking. Bona Polish D509 is geschikt voor gelakte parketvloeren, marmoleum, rubber, PVC, marmer, plavuizen en andere harde oppervlakken. Het te behandelen oppervlak met Bona Fernox Parket Ontvetter vrij van vet, verontreinigingen en polishresten maken – grondig reinigen. Bona Polish D509 met Bona Mop met polishpad, of met een doek 1 tot 2 maal dun en gelijkmatig opbrengen. Na circa 15 minuten drogen is de vloer weer begaanbaar. Afhankelijk van het gebruik van de vloer de behandeling eenmaal per twee tot drie maanden herhalen.

Verbruik: 1 ltr. Per 80m2

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...