Rubio Monocoat Onderhoudspakket Vloeren

(1 klantbeoordeling)

 67,95

Rubio Monocoat draagt zorg voor hout, om geoliede oppervlaktes in topconditie te houden, heeft Rubio Monocoat speciaal samengesteld onderhoudspakket voor vloeren.

Productblad

 

Koop dit product en verdien tot wel 136 Spaarpunten.

Rubio Monocoat Onderhoudspakket is de startset voor vloeren die zijn behandeld met Rubio Monocoat Oil. Het bevat alle middelen die u nodig heeft voor het reinigen, repareren en onderhouden van uw vloer. Het pakket is in alle kleuren te krijgen die ook verkrijgbaar zijn van Rubio Monocoat Oil.

Het pakket bestaat uit:

  • 1 liter Rubio Monocoat Soap
  • 400ml Rubio Monocoat Refresh Spray
  • 100ml Rubio Monocoat Oil ( kleur na keuze )

 

pdf_iconMonocoat onderhoudsadvies

1 beoordeling voor Rubio Monocoat Onderhoudspakket Vloeren

1-1 van 1 beoordeling
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Annuleer

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 6,95 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...