Rigostep Step Kurklak 1K #6450 Mat Transparant

Vanaf:  32,95

Rigostep Step Kurklak Mat Transparant #6450 is 1-componenten kurklak die erg geschikt is speciaal ontwikkeld voor het afwerken witte of gekleurde kurkvloeren.

Koop dit product en verdien tot wel 236 Spaarpunten.

Dankzij onze jarenlangen ervaring met het maken van kurklakken en de vele adviezen die we over het afwerken van kurkvloeren hebben gegeven, hebben we een uitstekend assortiment kurklakken weten samen te stellen voor zowel naturelkleurig kurk als gekleurd kurk.

De voordelen van Rigostep Step Kurklak 1K #6450 Mat Transparant zijn:

  • Geschikt voor intensief belaste vloeren.
  • Geschikt voor de afwerking van wit of gekleurd kurk.
  • Gebruik op naturelkleurig kurk STEP Kurklak 1K Naturel.
  • Kies voor een zo natuurlijk mogelijk uiterlijk van uw kurkvloer voor een afwerking met SKYLT Titanium #5550.
  • Onderhoudsvriendelijk: dweilen met een STEP Milde Reiniger volstaat.

Rigostep Step Kurklak 1K Mat #6450 dient 3 tot 4 keer te worden aangebracht. Indien er sprake is van een grondlak, dient de Kurklak 2 tot 3 keer te worden aangebracht.

Ingeval van renovatie kunt u de lak 1 tot 2 keer aanbrengen. Zorg er dan voor dat de vloer goed is schoongemaakt met Rigostep strip.

Verpakking: 1 en 4 liter
Verbruik: 8 – 12 m² per liter
Overschilderbaar: Na 3 – 4 uren
Volledig belastbaar: na 3 dagen

pdf_iconSTEP Kurklak 1K Mat_Transparant 6450_NL

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...