Lobadur WS EasyFill Pro Voegenkit

(1 klantbeoordeling)

Vanaf:  27,95

Loba WS EasyFill Pro voegenkit is een 1K watergedragen voegenkit voor het maken van een houtkit. In tegenstelling tot andere watergebaseerde voegenkitten is dit product voor alle houtsoorten geschikt. Na droging ontstaat een houtkitmassa met een goed vulvermogen en een goede hechting.

Koop dit product en verdien tot wel 218 Spaarpunten.

Lobadur WS EasyFill Pro Voegenkit

Loba WS EasyFill Pro is een 1K watergedragen voegenkit voor het maken van een houtkit. In tegenstelling tot andere watergebaseerde voegenkitten is dit product voor alle houtsoorten geschikt. Na droging ontstaat een houtkitmassa met een goed vulvermogen en een goede hechting.

De voordelen van de 1-component Loba WS EasyFill Pro zijn:

 • laag verbruik;
 • snelle droging;
 • geurneutraal;
 • veilige en eenvoudige verwerking;
 • buitengewone kleurechtheid, ook bij exotische houtsoorten;
 • verhindert het weglopen van de lak.

Loba WS EasyFill Pro is een 1-component voegenkit, dus direct klaar voor gebruik. Daarnaast is dit product waterdragend. De resthoeveelheden van het materiaal hoeven niet te worden weggegooid. Bovendien kleurt dit product gelijkmatig mee met het hout. Dit zorgt voor buitengewone kleurechtheid, ook bij donkere exotische houtsoorten.

Loba WS EasyFill Pro toepassing

Deze voegenkit is uitermate geschikt voor het afdichten van voegen en kleine beschadigingen op verlijmd parket en houten vloeren.

Loba WS EasyFill Pro gebruiksaanwijzing

 • Let op: het product is klaar voor gebruik ingesteld en mag niet verdund worden!
 • Het oppervlak moet professioneel geschuurd zijn, en de luchtvochtigheid mag maximaal 12% zijn.
 • De vloer moet droog en vrij zijn van eventuele oude lagen olie, vet , siliconen, schuurstof en andere vervuilingen. De kamertemperatuur moet liggen tussen de 15°C en 25°C, de relatieve luchtvochtigheid tussen de 40% en 75%, en de materiaaltemperatuur tussen de 18°C en 25°C. De werkruimte moet voldoende geventileerd worden.
 • Loba EasyFill Pro moet goed worden geschud voor gebruik.

Loba WS EasyFill Pro eigenschappen

Loba WS EasyFill Pro is verkrijgbaar in 1kg en 5kg.

Droogtijd: 20 tot 40 minuten.

Verbruik: 50 ml/m².

1 beoordeling voor Lobadur WS EasyFill Pro Voegenkit

5,0 Waardering
1-1 van 1 beoordeling
 1. Geweldig spul aanrader

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...