Blue Dolphin Refresh Cleaner Spray

 6,95

Koop dit product en verdien 14 Spaarpunten!

Blue Dolphin Refresh Cleaner Spray is een universele allesreiniger voor het wekelijks reinigen van houten vloeren, meubels en andere gladde oppervlakken. Door de spray flacon zeer gebruiksvriendelijk. Deze reiniger heeft een aangename, frisse geur.

Gebruiksaanwijzing Blue Dolphin Refresh Cleaner Spray. Verdeel het schoonmaakmiddel over het oppervlak en veeg het af met een licht vochtige doek.

Reiniging en onderhoud geoliede vloer Regelmatig dweilen kan met Blue Dolphin Eco Multi Cleaner. Voor maandelijks onderhoud raden we Blue Dolphin Fix&Fill aan, deze reinigt en voedt het hout tegelijkertijd. Simpelweg een dopje toevoegen aan het water en dweilen maar! Voor periodiek onderhoud gebruikt men Blue Dolphin Onderhoudswas. Bij zware vervuiling dient de vloer eerst gereinigd te worden met de Intensiefreiniger van Blue Dolphin. Voor een meer intensievere onderhoudsbeurt kunt u de Blue Dolphin Onderhoudsolie gebruiken.

Reiniging en onderhoud gelakte vloer Voor regelmatig onderhoud raden we Blue Dolphin Eco Multicleaner aan. Simpelweg een dopje toevoegen aan het water en dweilen maar! Bij zware vervuiling dient de vloer eerst gereinigd te worden met de intensiefreiniger van Blue Dolphin.

inhoud: 500ml

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...