Blue Dolphin Intensiefreiniger

 13,50

Intensieve reiniger, geschikt voor sterk verontreinigde houten vloeren die behandeld zijn met Blue Dolphin One Coat 2K Oil of Hardwax-olie.

 • Reinigt grondig en diepgaand
 • Rechtstreeks en onverdund aan te brengen
 • Dé voorbereiding voor een nieuwe afwerkingslaag

Koop dit product en verdien 27 Spaarpunten!

Blue Dolphin Intensiefreiniger

Blue Dolphin Intensiefreiniger is een diepgaand reinigingsmiddel voor geoliede of gewaxte houten vloeren, geschikt voor zowel huishoudelijk als professioneel gebruik. Het reinigt grondig en verwijdert daarbij ook oude, vervuilde was- en olielagen. Zo maak je je hout weer klaar voor een nieuwe onderhoudslaag!

Je kunt de intensiefreiniger rechtstreeks inboenen op je behandelde vloer: dit kan met een pluisvrije katoenen doek en een handpad, maar ook met een boenmachine in combinatie met een groene scrubpad.

Eigenschappen

 • Verwijdert hardnekkige vlekken en vuil
 • Bereidt het hout voor op een nieuwe onderhoudslaag
 • Aan te brengen met de hand of met boenmachine
 • Altijd nadweilen met Blue Dolphin Eco Multi Cleaner
 • Inhoud: 1 liter
 • Verbruik: 40 m2 per liter

Hoe gebruik je het?

Je kunt de Blue Dolphin Intensiefreiniger rechtstreeks aanbrengen op je behandelde houten vloer. Even inboenen en het behandelde oppervlak schoonmaken met de Blue Dolphin Eco Multi Cleaner, en je vloer is weer klaar voor een volgende behandeling!

 1. Breng Blue Dolphin Intensiefreiniger ruim aan op je vloer: gebruik een pluisvrije katoenen doek of een borstel voor grotere oppervlakken.
 2. Laat de intensiefreiniger enkele minuten inwerken.
 3. Schrob de vloer met een handpad (groene of blauwe pad) of een boenmachine (groene scrubpad).
 4. Verwijder met katoenen doeken het losgekomen vuil en de overtollige intensiefreiniger.
 5. Dweil de vloer na met verdunde Blue Dolphin Eco Multi Cleaner.
 6. Voorzie de vloer van een nieuwe onderhoudslaag (met Blue Dolphin Onderhoudswas of Onderhoudsolie) of breng een nieuwe beschermlaag aan (bijv. met Blue Dolphin Hardwax-olie).

Jouw intensiefreiniger snel in huis

Bestel je jouw Blue Dolphin Intensiefreiniger op werkdagen vóór 14:30 uur? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden en heb je het in de meeste gevallen de volgende dag in huis! Zo kun je er snel mee aan de slag.

Hulp nodig?

Kun je de juiste reiniger niet vinden? Of heb je een andere vraag? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij staan voor je klaar en kijken graag met je mee! Bel 06-53702858 of neem contact op via het contactformulier.

Contact

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...