Blue Dolphin Soft Balm

 26,95

Blue Dolphin Soft Balm is een sterk voedend reinigingsmiddel voor houten vloeren afgewerkt met Blue Dolphin One Coat 2K Oil

Koop dit product en verdien 54 Spaarpunten!

Blue Dolphin Soft Balm

Blue Dolphin Soft Balm is een sterk voedend reinigingsmiddel voor houten vloeren afgewerkt met Blue Dolphin One Coat 2K Oil Light Grey, Metal Grey, Silver Grey, Grey, Mahogany, Walnut, Antique, Palisander, Ebony en Gothic.

  • Ook verkrijgbaar in Wit
  • Reinigt én voedt het oppervlak zeer krachtig
  • Voor maandelijks onderhoud

GEBRUIKSAANWIJZING BLUE DOLPHIN SOFT BALM

Wij raden aan het product voor gebruik goed te schudden. Vul een emmer met water, daarna mengt u 3 dopjes op 2L water. Indien nodig kan de dosering verhoogd worden (bij een schrale olievloer bijvoorbeeld) naar 5 dopjes op 2L water. Wij raden aan bij lak-vloeren de dosering te verlagen naar 1 dopje op 2L water.

Breng het product dun en gelijkmatig aan op het te behandelen oppervlak. U kunt hiervoor gebruik maken van de Blue Dolphin Spraymop in combinatie met de dweil. Ook is het mogelijk om na droging van ca. 20 minuten het oppervlak op te poetsen met een katoenen doek.

Blue Dolphin Soft Balm Wit is er voor houten vloeren afgewerkt met BD One Coat 2K Oil Bianco, Transparent White, White, Super White, Smoke en Smoked White.

Blue Dolphin Soft Balm Naturel is er voor houten vloeren afgewerkt met BD One Coat 2K Oil Light Grey, Metal Grey, Silver Grey, Grey, Mahogany, Walnut, Antiwue, Palisander, Ebony en Gothic.

REINIGING EN ONDERHOUD GEOLIEDE VLOER

Regelmatig dweilen kan met Blue Dolphin Multi Cleaner. Voor maandelijks onderhoud raden we Blue Dolphin Soft Balm aan, deze reinigt en voedt het hout tegelijkertijd. Simpelweg een dopje toevoegen aan het water en dweilen maar! Voor periodiek onderhoud gebruikt men Blue Dolphin Onderhoudsolie. Bij zware vervuiling dient de vloer eerst gereinigd te worden met de Intensiefreiniger van Blue Dolphin.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...