Blue Dolphin Eco Laminaatreiniger

 9,95

Koop dit product en verdien 20 Spaarpunten!

Blue Dolphin Laminaatreiniger is veilig te gebruiken op laminaatvloeren en andere gladde oppervlakken. Geschikt voor wekelijks gebruik. De laminaatreiniger is huidvriendelijk, biologisch afbreekbaar, bevat geen chloor en chemische conserveringsmiddelen. Gebruik de Laminaat Reiniger in combinatie met de Blue Dolphin Duodweil of Polishdoek.

Maak het te behandelen oppervlak vooraf goed stofvrij. Voeg hierna 1 dopje Laminaatreiniger toe aan 2 liter water en dweil de vloer met een lichtvochtige Duodweil of een niet-pluizende doek. Indien de laminaat vloer sterk vervuild is, kunt u de Laminaat Reiniger onverdund aanbrengen. Daarna het oppervlak met schoon water afnemen. Let op! Indien er meer Laminaatreiniger aan het water wordt toegevoegd bestaat de kans op streepvorming.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...