Blue Dolphin Hardwax-Olie Wit

Vanaf:  46,95

Koop dit product en verdien tot wel 214 Spaarpunten.

Blue Dolphin Hardwax-Olie Wit

Blue Dolphin Hardwax-Olie met Wit pigment geeft een zijdeglanzende afwerking van uw houten vloer.

Blue Dolphin Hardwax-Olie Wit is een zeer gebruiksvriendelijke afwerklaag, beschadigingen zijn plaatselijk bij te werken, Hardwax-olie zorgt voor een slijtvaste, vuil- en vocht afstotende beschermlaag voor intensief huishoudelijk gebruik, tevens geschikt voor licht projectmatig gebruik.

Blue DolphinHardwax-olie is geschikt voor de meest gangbare houtsoorten, kurk en natuursteen. Voor het aanbrengen van Blue Dolphin Hardwax-Olie gebruikt u bij voorkeur de Blue Dolphin Mohair Roller.

Verbruik: 1 ltr. Ca. 12m2 bij 2 lagen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...