Rubio Monocoat olie, een innovatieve houtolie waarvan slechts één laag al volstaat, is onderdeel van de Rubio Monocoat familie. Een duurzaam merk dat ondere andere bekend staat om de gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid, maar waar Rubio Monocoat echt bekend om staat, is natuurlijk de Rubio Monocoat olie. Maar wat is Rubio Monocoat olie precies? Wat zijn de mogelijkheden met Rubio Monocoat olie? En ten slotte, hoe breng je Rubio Monocoat olie aan? Dat alles lees je in deze blog!

Bekijk Rubio monocoat olie lees meer over Rubio monocoat

Wat is Rubio Monocoat olie?

Rubio Monocoat olie is een beschermende olie die voor verschillende doeleinden wordt gebruikt. Zo is Rubio Monocoat olie geschikt voor houten- en parketvloeren, maar ook voor meubels, trappen en werkbladen. Rubio Monocoat olie trekt diep in de poriën van het hout, waardoor het van binnenuit beschermd wordt tegen vuil, stof en vocht. Het grote verschil tussen traditionele houtolies en Rubio Monocoat olie is dat er bij Rubio Monocoat olie slechts één laag al het gewenste eindresultaat geeft, terwijl dat bij traditionele houtoliën pas na twee à drie lagen gebeurt.

Vanaf:  6,95

Voordelen van Rubio Monocoat olie

Bestel direct

Monocoat olie kleuren

Dat de olie slechts in één laag is aan te brengen is niet de enige reden dat de olie zo razend populair is. Een andere reden is dat het merk Rubio Monocoat ook wel bekend staat als de “King of Colours” en dat geldt ook voor deze duurzame aanzetvrije olie. Zo is Rubio Monocoat olie te verkrijgen in maar liefst 40 standaardkleuren. Daarnaast zijn deze kleuren onderling met elkaar te mengen, wat zorgt voor onbeperkte creatieve mogelijkheden.

Rubio Monocoat olie is dus niet alleen een houtolie, maar ook een kleurolie en door het ruime aanbod aan diverse kleuren zit er altijd wel wat geschikts voor jouw vloer, trap, meubel of ander hout tussen.

Vanaf:  6,95
Vanaf:  6,95
Vanaf:  6,95
Vanaf:  6,95

Aanbrengen Rubio Monocoat olie

Dankzij een geavanceerde technologie van moleculaire binding is Rubio Monocoat olie gemakkelijker en sneller aan te brengen dan traditionele oliën. Het is namelijk een aanzetvrije olie, wat betekent dat je de olie rustig kunt aanbrengen zonder dat je bang hoeft te zijn voor aanzetplekken en overlappingen in het eindresultaat. Daarnaast is er dankzij deze geavanceerde technologie slechts één laag Rubio Monocoat olie nodig. Sterker nog: een tweede laag heeft helemaal geen invloed op de bescherming of het eindresultaat. Rubio Monocoat olie breng je in de volgende stappen aan:

Let op! Maak je gebruik van doeken? Gooi deze dan niet zomaar weg. Hoewel lijnzaad een natuurlijk product is en uit zichzelf niet ontvlambaar is, vormt het op een doek wel een gevaar. Het kan namelijk gaan broeien, waardoor het kan ontvlammen. Dompel daarom de doeken om in water of laat de doeken uitgevouwen opdrogen.

Tips voor het aanbrengen van Rubio Monocoat olie

Rubio Monocoat kopen

Je vloer slechts met één laag geolied hebben? Dat doe je dus met de olie van Rubio Monocoat. Dankzij de vele voordelen van Rubio Monocoat olie is de olie geschikt voor veel verschillende doeleinden. Ontdek de voordelen van Rubio Monocoat olie en ga zelf aan de slag. Weet je niet zeker of Rubio Monocoat olie de beste keuze voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvend specialistisch advies.

Bestel Rubio Monocoat olie Neem contact met ons op