Rigostep Floor Polish Matt

(1 klantbeoordeling)

 14,95

Met Rigostep Floor Polish Matt wordt gebruikt op gelakte vloeren om een matte beschermlaag aan te brengen.

Koop dit product en verdien 30 Spaarpunten!

Met Rigostep Floor Polish Matt kunt u een nieuwe matte polish laag op uw gelakte vloer aanbrengen. Een polish laag zorgt er voor dat krasjes en lichte slijtplekken verdwijnen. Uw vloer krijgt na behandeling van de floor polish een nieuwe matte uitstraling.

Voordelen van dit product zijn:

  • Camoufleert krasjes en lichte slijtplekken
  • Geeft een matte uitstraling
  • Verlengd de levensduur van uw gelakte vloer

Zorg altijd voor dat u de vloer in de polish zet, dat de vloer goed is schoon gemaakt met Rigostep Strip en goed is gedroogd.

Voor gebruik de fles floor polish goed schudden.
Verwijder stof, vuil en vet van uw vloer en breng de polish onverdund aan met een vochtige doek.
U kunt eventueel na het drogen een tweede laag kruislings aanbrengen. Verwerk de polish niet onder een temperatuur van 15 graden of boven een relatieve luchtvochtigheid van 80%. Ventileren bevordert de droging.

Met 1 liter polish kunt u ongeveer 40 tot 50 m2 behandelen.

pdf_iconRigoStep_Onderhoudswijzer_LAK_0603_Web

1 beoordeling voor Rigostep Floor Polish Matt

1-1 van 1 beoordeling
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Annuleer

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 6,95 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...