Ready Mixed Royl Oil 2K W10 Livid #4112

 54,95

Deze Ready Mixed W10 Livid #4112 olie wordt in een halve liter geleverd en is ideaal voor het behandelen van meubels of kleinere oppervlaktes.

Koop dit product en verdien 110 Spaarpunten!

Speciaal voor het gebruik op kleinere oppervlakten is de ROYL OIL 2K nu verkrijgbaar in halve liters op kleur gemaakt. Ook voor een meubel of aanrechtblad is ROYL OIL 2K een perfecte bescherming. Het kan in één keer worden aangebracht en droog gewreven, dus je hoeft niet in delen te werken.

Unieke kenmerken:

  • 10 READY-MIXED kleuren afgestemd op het verbruik van de meubelmaker. 
  • Heeft een mooie natuurlijke uitstraling.
  • Bevat 100% zuivere oliën en geen oplosmiddelen.
  • Goed handmatig te verwerken.

Stap 1.
De ondergrond dient onbehandeld of egaal geschuurd te zijn met als laatste schuurgang een korrel 120. Verder uiteraard schoon, droog en vrij van was, vet en houtstof.
Stap 2.
Royl Oil 2k #4111 kan worden aangebracht met een spons, kwast, roller, doek of spaan. Roer het A component goed door, voeg eventueel een kleur pigment toe en roer A en het kleurpigment goed door. Voeg B component roerend toe. LET OP! U heeft ongeveer 3 uur de tijd om de olie te verwerken, daarna wordt de olie stugger en taaier, waardoor die moeilijker is aan te brengen.
Stap 3.
Breng de olie dun aan op normaal of sterk zuigend hout en zeer dun aan op weinig zuigend hout. Verdeel de olie goed en laat de olie 20 minuten intrekken. Droogvallende plekken eventueel bij oliën. Daarna op een rustig tempo inwrijven met een witte of beige pad.
Stap 4.
Tot slot de vloer goed droogwrijven met katoenen doeken (eventueel onder een pad). De veilingkanten en langs de plinten dienen goed droog gepoetst te worden.

De Royl Oil 2K Ready Mixed C09 Mountain Grey #4111 kan dagelijks worden onderhouden met Royl Milde Reinger #9110 of Royl Vloerzeep Kleurloos #9130.

Voor het periodiek onderhoud kunt u het oppervlakte is goed reinigen met Royl Intensief Reinger #9120. Na droging kunt u het oppervlakte behandelen met Royl Onderhoudsolie Blank #9090 met 1 Kleurpigment voor olie 09 #0109.

Let op: gebruikte pads en doeken direct in water wegzetten, dit in verband met de kans op zelfontbranding.

Verpakkingl: 0.5 ltr
Verbruik: 0,5 liter is voldoende voor 15 à 20 m².

pdf_iconRigoStep Royl 2K

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...