Woca Werkbladolie Box Wit

 55,95

Woca Werkbladolie Box Wit kunt u gebruiken voor het behandelen van meubels, keukenbladen en tafelbladen.

Koop dit product en verdien 112 Spaarpunten!

Woca Werkbladolie Box Wit

Woca Werkbladolie Box Wit kunt u gebruiken voor het behandelen van meubels, keukenbladen en tafelbladen. Woca Werkbladolie Wit geeft het hout een white wash effect. De Werkbladen olie van Woca geeft het hout een strek, beschermde, water en vuil afstotende laag.

De Woca Werkbladolie Box Wit bestaat uit:

  • 1 x Woca Werkbladolie Wit 750ml
  • 1 x Woca Intensiefreiniger Spray 750ml
  • 1 x Handpad 9,5x15cm Wit
  • 1 x Padhouder met handgreep
  • 1 x Velvet disk korrel 2000
  • 2 Katoenen doeken
  • 1 x Platte kwast 50mm
  • 1 paar latex handschoenen
  • 1 x werkinstructie

Het oppervlak licht opschuren met schuurpapier korrel 180.
Het hout moet droog en vuil- en vetvrij zijn. Gebruik voor reiniging Woca Intensiefreiniger. Het oppervlak hierna volledig laten drogen.
De olie voor gebruik goed roeren.
Een voldoende hoeveelheid olie met een kwast in een regelmatige en dekkende laag aanbrengen.
Bij een temperatuur van 20°C 20-30 min. wachten om de olie in het hout te laten dringen. De natte olie in de lengterichting van het hout inschuren met natschuurpapier korrel 2000.
Hierna alle overtollige olie met een niet pluizende katoenen doek verwijderen. Alle overtollige olie moet van het oppervlak verwijderd zijn.
Het hout eventueel met een witte pad en de padhouder met handgreep naboenen. Hierdoor wordt een slijtvaster oppervlak verkregen.
De behandeling herhalen op sterk zuigende oppervlakken.
Na 24 uur bij 20°C is de olie uitgehard. Het behandelde oppervlak mag tijdens het uitharden niet nat worden. Het oppervlak ongeveer 2 keer per jaar of naar behoefte met werkbladenolie onderhouden.

Met 1 liter Woca werkbladenolie kunt u 12 tot 15 m2 behandelen.

Let op: gebruikte pads en doeken direct in water wegzetten, dit in verband met de kans op zelfontbranding.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...