Woca Vlekverwijderaar Superontvlekker Spray

(4 klantbeoordelingen)

 18,95

Woca Vlekverwijderaar Superontvlekker Spray is speciaal ontwikke3ld voor het verwijderen van spatten en vlekken op vloeren en houten oppervlakten van eiken, naaldhout en pitch pine.

Koop dit product en verdien 38 Spaarpunten!

Woca Vlekverwijderaar wordt ook wel Woca Spot Remover of Woca Superontvlekker genoemd is een superontvlekker Spray wordt gebruikt voor het direct na het ontstaan verwijderen van spatten en vlekken, bij voorkeur op vloeren van eiken, naaldhout en pitch pine.

De spray verwijdert doeltreffend plaatselijke:

  • koffie- en wijnvlekken
  • sporen van schoenen
  • vet en oliën

Na gebruik de plek onderhouden met Woca Onderhoudsolie en Woca Natuurzeep.

 

4 beoordelingen voor Woca Vlekverwijderaar Superontvlekker Spray

4,5 Waardering
1-4 van 4 beoordelingen
  1. Lost echt de vlek op!

  2. Goed om vlekken te verwijderen. Wel meerdere keren op een plek doen om alles echt weg te krijgen.

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...