Woca Natuurzeep Wit

(14 klantbeoordelingen)

Vanaf:  15,95

Woca Natuurzeep wit is toepasbaar op geoliede of met zeep behandelde oppervlakken.

Koop dit product en verdien tot wel 98 Spaarpunten.

Woca Natuurzeep wit gebruikt u om uw geoliede vloer te dweilen. Door te vloer regelmatig te dweilen met Woca zeep hoopt vuil zich niet op in de poriën van het hout, en brengt u een dun laagje kokos- en sojavetten aan. Uw vloer blijft dan langer beschermd tegen vuil en vocht.

Woca Natuurzeep Naturel is toepasbaar op:

 • geoliede of met zeep behandelde oppervlakken.
 • vloeren,
 • trappen,
 • meubilair,
 • deuren
 • aanrechtblad.

Een veel gestelde vraag is: Hoe dweil ik een houten vloer? Voordat u met het dweilen begint, stofzuig dan eerst goed uw vloer. Daarna kan het dweilen beginnen. Door uw vloer te dweilen met zeep, in combinatie met de Woca Swepmop, verwijderd u de meeste vuil en oude zeep lagen en voorziet u uw vloer van een nieuwe beschermlaag. Maak de vloer nooit te nat, maar wring uw swepmop of dweil half uit. Een nabehandeling is niet nodig.

1. U kunt het beste één emmer vullen met warm water. Schud de flacon Woca zeep grondig, vul daarna nog een emmer met warm water en voeg ongeveer een kopje (125 ml)  Woca zeep toe. Bij de eerste reiniging dient u een dubbele dosis zeep toe te voegen (250 ml).
2. Dompel de swepmop in het zeep water
3. Wring de swepmop half uit.
4. Reinig enkele vierkante meters met de vochtige swepmop. Bij vuilere plekken kunt u iets meer zeepwater gebruiken, laat het dan even intrekken of eventueel schrobben.
5. Spoel de swepmop grondig uit in het schone spoelwater en daarna krachtig droogwringen.
6. Dompel de swepmop in het zeepwater en wring nogmaals krachtig droog.
7. Neem met de swepmop al het losgeweekte vuil op en spoel hem daarna weer uit in het spoel water.
Herhaal stap 2 t/m 4 tot u de hele vloer heeft gereinigd. Vervang het spoel water eventueel tussentijds. Dweil de vloer nooit na met schoon water!

Resultaat Door uw vloer regelmatig te dweilen met Woca Zeep Naturel voorziet u uw vloer van een dun beschermlaagje waardoor onderhoud langer uit blijft. Voor extreem vuile vloeren adviseren we om Woca Intensiefreiniger te gebruiken in combinatie met Woca Onderhoudsolie wit.

Verpakking: 1, 2.5 en 5 liter
Verbruik: 320-400 m²/liter

pdf_iconwoca natuurzeep pdf

14 beoordelingen voor Woca Natuurzeep Wit

5,0 Waardering
1-5 van 14 beoordelingen
 1. Heel goed product, ik gebruik het al jaren

 2. Heb altijd Trip Trap gebruikt en dit nieuwe merk ontvang ik pas over enkele weken hier in Slowakije . Ik verwacht hetzelfde goede resultaat!

 3. Snelle en goeie levering

 4. Zeer snel

 5. Erg goed produkt !

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...