Dweilset voor uw vloer

 29,75

Dweilset voor uw vloer is een praktisch, handig en de ideale oplossing voor het reinigen van vloeren zonder te bukken of met je handen in vuil water.

Praktisch, handig en de ideale oplossing voor het reinigen van vloeren zonder te bukken of met je handen in vuil water. Met deze dweilset met mop kunt u uw Houten vloer, Laminaat, PVC en Plavuizen in een handomdraai dweilen.

Deze bijzonder praktische dweilset heeft als voordelen:

  • Zonder te bukken of met je handen in vuil water reinig je moeiteloos alle vloeren
  • Sterk absorberende strips zorgen voor uitstekende water- en vuilopname
  • De flexibele strips zorgen voor een grondige reiniging, zelfs rond tafel- en stoelpoten en in moeilijk bereikbare hoeken
  • Inhoud: 12 liter

Het gebruik van de Mop is heel eenvoudig.
De mop wordt zonder veel krachtsinspanning gemakkelijk uit gewrongen.
Zonder te bukken of met je handen in vuil water draai je de dweilkop eenvoudig in de wringer en wring hem uit door de steel naar beneden te drukken. De strips worden dan zo droog alsof ze met de hand zijn uitgewrongen.
De mop beweegt zich moeiteloos om tafel- en stoelpoten en komt ook op de moeilijk bereikbare plekjes.

Set bestaat uit:
mop met 2-delig steel,
emmer van 12 liter
uitwringzeef

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dweilset voor uw vloer” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Wat zijn de bezorgkosten?

Voor bestellingen met een waarde van € 34,99 en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 34,99, dan betaal je € 6,95 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Wanneer heb ik het in huis?

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Kan ik producten retour sturen?

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...