Pallmann Magic oil 2K Ergo naturel

Vanaf:  102,95

Natuurlijke, oplosmiddelvrije olie-was combinatie, vernettend. Droogt door oxidatie dankzij toevoeging van B-component. Ergonomische werkmethode maakt snellere toepassing en verwerking mogelijk.

Koop dit product en verdien tot wel 568 Spaarpunten.

Olie-was combinatie, die voor een openporig en ademend oppervlak zorgt en het hout een natuurlijk aspect geeft. Het wasaandeel maakt het oppervlak gelijkmatig mat en fluweelachtig. Door de verharder heeft Magic Oil 2K Ergo een snel en uniek drogingsproces. Deze snelle droging maakt het mogelijk zeer intensief belaste ruimtes (restaurants, hotels, winkels, kantoren, enz.) in korte tijd te renoveren, zonder daarbij de mechanische en chemische weerstand te beperken, na een nacht drogen.
De verbeterde vernetting zorgt voor een nog beter water- en vuilafstotend oppervlak, wat met een 1- component parketolie niet bereikt wordt. De geringe vuilopname is vergelijkbaar met die van een gelakte parketvloer. Bovendien is het gekende moeizame onderhoud van parketolie niet van toepassing op Magic Oil 2K Ergo. Integendeel, het onderhoud van Magic Oil 2K Ergo is vergelijkbaar met dat van een gelakteparketvloer.

De voordelen van dit product zijn:

  • Gebruiksvriendelijk
  • Aanbrengen met spatel of roller
  • Oplosmiddelvrij
  • Licht verwerkbaar
  • Accentueert de houtkleur en –structuur
  • Bestand tegen gebruikelijke huishoud chemicaliën
  • Ook te gebruiken in combinatie met Color Concentrate

De eerste schuurgang uitvoeren met de bandschuurmachine, korrel 36-60 voorschuren. Daarna schuren met korrel 80 en vervolgens kunnen de voegen en spijkergaatjes met Pallmann Pall-X filler gekit worden. Vervolgens wordt met Pallmann schuurpapier korrel 100 (bandschuurmachine) geschuurd. De laatste schuurgang wordt met Pallmann schuurpapier korrel 120(éénschijfsmachine of bandschuurmachine) uitgevoerd. Het te gronden oppervlak moet na deze laatste schuurgang schoon, droog en vrij zijn van schuurstof en vuil.

1. Verpakking voor gebruik op verwerkingstemperatuur laten komen en goed mengen.
2. Magic Oil 2K Ergo met de verharder mengen en met Magic Oil Applicator gelijkmatig op de ondergrond aanbrengen.
3. 10-30 minuten na het aanbrengen het restant, verwijderen met een Pallmann pad (beige). Na ca. 20 minuten moet het oppervlak opnieuw met een witte pad nageboend worden, om een homogeen beeld te verkrijgen. Er mag geen
restolie op het oppervlak achterblijven.
4. Afhankelijk van het verschillend absorptievermogen van de hout- en parketsoorten, kan er de volgende dag een 2e laag worden aangebracht.
5. Gereedschap na gebruik met Blackbox reinigingsdoekjes schoonmaken.
6. Voor een lange levensduur van uw vloer, bevelen wij een regelmatig onderhoud aan volgens de instructies van de fabrikant met Magic Oil Care en reiniging met Pallmann Clean. Voor de juiste onderhoudsfrequentie verwijzen wij naar de onderhoudsinstructie voor de Magic Oil 2K lijn.
7. Het geoliede parketoppervlak mag in de eerste 12 uur na het aanbrengen van Magic Oil 2K Ergo niet afgedekt worden.

Verpakking: blik met flacon
Inhoud: 1 & 2,75 liter
Houdbaarheid: min. 12 maanden, tegen vorst beschermen
Kleur: donkerbruin-violet
Verbruik per laag (1): 40-60 ml/m²
Verwerkingstemperatuur: ca. 18-25 °C
Mengverhouding: 10:1
Toevoeging verharder: 10%
Verwerkingstijd: 2 uur*
Volgende laag: na ca. 10-30 minuten*
Belasten en onderhouden:na ca. 12 uur*
*Bij 20 °C en 65% luchtvochtigheid.

pdf_iconMAGIC OIL 2K ERGO NL

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...