WOCA, een merk dat met volle passie producten ontwikkelt om hout mooi oud te laten worden. Zo ziet een vloer behandeld met WOCA olie er niet alleen prachtig uit, maar gaat die ook generaties lang mee. Ondanks dat WOCA olie relatief onderhoudsarm is, dien je wel het nodige onderhoud te doen. En dat doe je met de speciaal ontwikkelde WOCA onderhoudsolie. In deze blog vertellen we je onder andere wat de voordelen van WOCA onderhoudsolie zijn, hoe je de olie toepast en welke soorten er zijn.

Bekijk WOCA onderhoudsolie

Voordelen WOCA onderhoudsolie

WOCA onderhoudsolie is dé onderhoudsolie om te gebruiken bij vloeren die zijn afgewerkt met WOCA olie. De onderhoudsolie is namelijk afgestemd op de normale WOCA olie. Daardoor maakt WOCA onderhoudsolie de vloer extra slijtvast in de bovenste laag van het hout, wat ervoor zorgt dat het hout weer beschermd is tegen vuil en vocht. Ook krijgt het hout een prachtige finish, die de nerfstructuur en kleurnuances van het hout mooi laat uitkomen. Daarnaast is een nabehandeling niet nodig en dat maakt deze WOCA onderhoudsolie zeer gebruiksvriendelijk.

Vanaf:  22,50

Voordelen van WOCA onderhoudsolie

Bestel direct

WOCA onderhoudsolie gebruiken

Een ander voordeel van WOCA onderhoudsolie is dat het eenvoudig handmatig, maar ook machinaal is aan te brengen. En dat maakt deze WOCA onderhoudsolie ideaal voor veel verschillende doeleinden. Maar hoe breng je de olie dan precies aan? We leggen je dat uit aan de hand van de handmatige manier. Voor de machinale manier gelden in principe dezelfde stappen. Alleen doe je het dan met een machine in plaats van met de hand.

Benodigdheden

Voor het aanbrengen van WOCA onderhoudsolie met de hand heb je verschillende hulpmiddelen nodig. Om optimaal te werk te gaan en om het beste resultaat te behalen is het belangrijk dat je alles in huis haalt. Maar wat heb je dan allemaal nodig om WOCA onderhoudsolie met de hand aan te brengen? We beginnen de lijst met twee emmers, één voor spoelwater en één voor “meng” water. Daarnaast heb je een dweil of swepmop, katoenen doeken, WOCA intensiefreiniger, handpads (wit), sproeiflacon (plantenspuit) en natuurlijk de WOCA onderhoudsolie nodig.

Let op! Gebruikte pads en doeken direct in water wegzetten, dit in verband met de kans op zelfontbranding.

Soorten WOCA onderhoudsolie

Niet elke vloer is hetzelfde en ook daar is WOCA zich goed van bewust. Daarom is de WOCA onderhoudsolie in verschillende soorten te verkrijgen. Zo is er natuurlijk de normale WOCA onderhoudsolie naturel die geschikt is voor bijna alle geoliede vloeren, maar met name de vloeren die voorheen zijn behandeld met naturel vloerolie. Heb je een vloer die een basisbehandeling heeft gehad met een witte of half witte vloerolie? Maak dan gebruik van de WOCA onderhoudsolie wit. Verwar deze olie niet met de extra witte variant. Die is namelijk bedoeld voor vloeren met een extra/dubbele witte behandeling. Hieronder lichten we alle soorten WOCA onderhoudsolie nog even kort toe.

Vanaf:  22,50
Vanaf:  22,50
 25,95

Ga nu zelf aan de slag!

Nu je weet welke WOCA onderhoudsolie je waarvoor moet gebruiken en hoe je de olie moet aanbrengen, is het tijd om zelf aan de slag te gaan en laat je vloer weer schitteren. Zo bestel je de WOCA onderhoudsolie eenvoudig en snel in onze webshop. Heb je nog vragen over WOCA onderhoudsolie of over de toepassing ervan? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je namelijk graag met het onderhouden van jouw vloer.

WOCA onderhoudsolie bestellen Neem contact met ons op