Floorservice PVC en Vinyl Reiniger

 10,95

De Floorservice PVC en Vinyl Reiniger is geschikt voor het dagelijks en periodiek reinigen van een PVC, Linoleum of Marmoleum vloer.

Koop dit product en verdien 22 Spaarpunten!

De Floorservice PVC en Vinyl Reiniger is geschikt voor het dagelijks en periodiek reinigen van een PVC, Linoleum of Marmoleum vloer.
Vastzittend vuil wordt grondig verwijderd, terwijl de originele kleur en uitstraling van de vloer behouden blijft.
Voor het reinigen van de vloer wordt de vriendelijk ruikende PVC reiniger vermengd met warm water, waarna op eenvoudige wijze met uitgewrongen doek of dweil gereinigd kan worden.

  • Inhoud fles 1 ltr.

STAP 1:
Stofzuig het oppervlak. Verwijder stof, zand, steentjes, …

STAP 2:
Schud de flacon PVC reiniger grondig en voeg 50-100 ml toe aan vijf liter warm water.

STAP 3:
Maak het oppervlak met een mop of dweil schoon.

Tip: de beste werkwijze is met twee emmers: één met het PVC reiniger mengsel en één met zuiver water om het vuil uit de dweil te spoelen.
STAP 4:
Indien nodig dweil na met schoonwater. Opgelet, laat geen water op de oppervlakte staan, het volstaat om gewoon vochtig te reinigen.

STAP 5:
Laat drogen voor ± 15 tot 30 minuten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...