Artikelnummer: 110 Categorie: Tag:

Woca Onderhoudsolie Naturel

Productblad

pdf_icon woca onderhoudsolie pdf

Woca Onderhoudsolie Naturel wordt gebruikt bij het grote onderhoud om de vloer te voeden. Reinig wel eerst uw houten vloer met Woca Intensiefreiniger.

 

20,9538,95

Wissen

Beschrijving

Woca Onderhoudsolie Naturel

Woca Onderhoudsolie Naturel wordt gebruikt bij het grote onderhoud om de vloer te voeden. Reinig wel eerst uw houten vloer met Woca Intensiefreiniger. De onderhoudsolie kan ook worden gebruikt voor plaatselijk bijwerken van krassen en slijtageplekken. Door gebruik van de onderhoudsolie wordt uw vloer weer beschermt tegen vuil en vocht. U kunt de Woca Onderhoudsolie zowel handmatig als machinaal aanbrengen.

Handmatig aanbrengen Schud of roer de onderhoudsolie goed voor gebruik! Vernevel de onderhoudsolie met een Woca Oliesproeifles op de vloer. U kunt de olie ook verwerken met een oliespons en padhouder. Werk altijd in banen van 2 of 3 planken. Masseer de onderhoudsolie goed in het hout. Hierna de vloer volledig droog wrijven met katoenen doeken. Laat de vloer drogen. Na 4 uur is de vloer weer normaal beloopbaar.

Machinaal aanbrengen Schud of roer de onderhoudsolie goed voor gebruik! Woca Onderhoudsolie met een Woca Oliesproeifles vernevelen op de vloer. Masseer de olie hierna onmiddellijk in met een Witte Pad en eenschijfsmachine. Na het inwrijven de pad omkeren en hier een katoenen doek onder plaatsen. Wrijf de vloer nu volledig droog. Na 4 uur is de vloer weer normaal beloopbaar.

Verbruik: 1 liter voor 30-40m2

Let op: gebruikte pads en doeken direct in water wegzetten, dit in verband met de kans op zelfontbranding.

Beoordelingen (5)

5 beoordelingen voor Woca Onderhoudsolie Naturel

 1. Rob v.

  Plakt iets meer na behandeling, maar verder prima

 2. Leo van Schoonhoven

  Prima product. Duurt wel minimaal 48 uur heb ik gemerkt voordat het ‘vettige’ er enigszins vanaf is. Dus je moet wel van je vloer afblijven in die tijd.

 3. Anoniem

  De olie is alleen moeilijk om die in de sproeiflacon te doen.

 4. Simon Fuks

  makkelijk aan te brengen

 5. Gioia

  Makkelijk aan te brengen

Een beoordeling toevoegen