Artikelnummer: 105 Categorie: Tag: EAN: 5708055020930

Woca Natuurzeep Zwart

Met Woca Natuurzeep Zwart kunt u uw zwart geoliede vloeren reinigen en onderhouden. Woca zeep zorgt er voor dat het met zijn voedende eigenschappen de poriën van het hout dicht en uw vloer beschermt tegen het indringen van vloeistoffen en vuil.

29,95

Beschrijving

Woca Natuurzeep Zwart 2,5 liter

Met Woca Natuurzeep Zwart kunt u uw zwart geoliede vloeren reinigen en onderhouden. Woca zeep zorgt er voor dat het met zijn voedende eigenschappen de poriën van het hout dicht en uw vloer beschermt tegen het indringen van vloeistoffen en vuil. U kunt de Woca zeep Zwart in combinatie met water aanbrengen met een woca swepmop.

Met 1 liter Woca zeep kunt u ongeveer 320 tot 400 m2 onderhouden.

1. U kunt het beste één emmer vullen met warm water. Schud de flacon Woca Natuurzeep grondig, vul daarna nog een emmer met warm water en voeg ongeveer een kopje (125 ml)  Woca natuurzeep toe. Bij de eerste reiniging dient u een dubbele dosis zeep toe te voegen (250 ml).
2. Dompel de swepmop in het zeep water
3. Wring de swepmop half uit.
4. Reinig enkele vierkante meters met de vochtige swepmop. Bij vuilere plekken kunt u iets meer zeepwater gebruiken, laat het dan even intrekken of eventueel schrobben.
5. Spoel de swepmop grondig uit in het schone spoelwater en daarna krachtig droogwringen.
6. Dompel de swepmop in het zeepwater en wring nogmaals krachtig droog.
7. Neem met de swepmop al het losgeweekte vuil op en spoel hem daarna weer uit in het spoel water. Herhaal stap 2 t/m 4 tot u de hele vloer heeft gereinigd. Vervang het spoel water eventueel tussentijds.

Dweil de vloer nooit na met schoon water!

Voor meer informatie bekijk de PDF woca natuurzeep pdf

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Woca Natuurzeep Zwart” te beoordelen