Artikelnummer: 303 Categorie: Tag:

Rubio Monocoat High Traffic Protection Soap

Rubio Monocoat High Traffic Protection Soap biedt extra bescherming aan behandeld parket in ruimtes die intensief belopen worden. De eerste behandeling kan al na 36 uur nadat de vloer behandeld is met Rubio Monocoat Oil. Daarna kan de vloer wekelijks onderhouden worden met een oplossing van 20ml zeep per emmer water (10 liter).

27,50119,00

Wissen
Beschrijving

Rubio Monocoat High Traffic Protection Soap

Rubio Monocoat High Traffic Protection Soap biedt extra bescherming aan behandeld parket in ruimtes die intensief belopen worden.

De eerste behandeling kan al na 36 uur nadat de vloer behandeld is met Rubio Monocoat Oil. Daarna kan de vloer wekelijks onderhouden worden met een oplossing van 20ml zeep per emmer water (10 liter).

Voordat u de vloer gaat dweilen verwijder eerst vuil en stof. Breng de zeep onverdund en in een enkele laag aan met een dweil of mop. Hou een droogtijd aan van minimaal 90 minuten. Voor een hogere satijnglans brengt men een tweede laag aan. Neem een tussen droogtijd van 60 minuten in acht. Na een eind droogtijd van 90 minuten kan de vloer opnieuw belopen worden.

Bekijk de PDF voor meer informatie

rubio-monocoat-high-protection-soap-pdf

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rubio Monocoat High Traffic Protection Soap” te beoordelen