Artikelnummer: 174 Categorie: Tag: EAN: 5708055010481

Woca Werkbladolie Wit

24,75

Beschrijving

Woca Werkbladolie Wit 750ml

Woca Werkbladolie Wit kunt u gebruiken voor het behandelen van meubels, keukenbladen en tafelbladen. Woca werkbladolie wit geeft het hout een white wash effect. De Werkbladen olie van woca geeft het hout een strek, beschermde, water en vuil afstotende laag.

1. Het oppervlak licht opschuren met schuurpapier korrel 180.
2. Het hout moet droog en vuil- en vetvrij zijn. Gebruik voor reiniging Woca Intensiefreiniger. Het oppervlak hierna volledig laten drogen.
3. De olie voor gebruik goed roeren.
4. Een voldoende hoeveelheid olie met een kwast in een regelmatige en dekkende laag aanbrengen.
5. Bij een temperatuur van 20ºC 20-30 min. wachten om de olie in het hout te laten dringen. De natte olie in de lengterichting van het hout inschuren met natschuurpapier korrel 320-400.
6. Hierna alle overtollige olie met een niet pluizende katoenen doek verwijderen. Alle overtollige olie moet van het oppervlak verwijderd zijn.
7. Het hout eventueel met een witte pad en de padhouder met handgreep naboenen. Hierdoor wordt een slijtvaster oppervlak verkregen.
8. De behandeling herhalen op sterk zuigende oppervlakken.
9. Na 24 uur bij 20ºC is de olie uitgehard. Het behandelde oppervlak mag tijdens het uitharden niet nat worden Het oppervlak ongeveer 2 keer per jaar of naar behoefte met werkbladenolie onderhouden. Het hout altijd eerst met Woca Intensiefreiniger reinigen en daarna volledig laten drogen. Het proces van punt 2 tot 7 volgen, maar slechts één keer met olie behandelen.

Met 1 liter Woca werkbladenolie kunt u 12 tot 15 m2 behandelen.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Woca Werkbladolie Wit” te beoordelen