Artikelnummer: 114 Categorieën: , Tag: EAN: 5708055016858

Woca Onderhoudsolie Grijs

Woca Onderhoudsolie Grijs wordt gebruikt bij het grote onderhoud om de vloer te voeden. Reiniger wel eerst uw houten vloer met Woca Intensiefreiniger. De onderhoudsolie kan ook worden gebruikt voor plaatselijk bijwerken van krassen en slijtageplekken. Door gebruik van de onderhoudsolie wordt uw vloer weer beschermt tegen vuil en vocht.

23,95

Beschrijving

Woca Onderhoudsolie Grijs 1 liter

Woca Onderhoudsolie Grijs wordt gebruikt bij het grote onderhoud om de vloer te voeden. Reiniger wel eerst uw houten vloer met Woca Intensiefreiniger. De onderhoudsolie kan ook worden gebruikt voor plaatselijk bijwerken van krassen en slijtageplekken. Door gebruik van de onderhoudsolie wordt uw vloer weer beschermt tegen vuil en vocht. U kunt de Woca Onderhoudsolie zowel handmatig als machinaal verwerken.

Handmatig aanbrengen Schud of roer de onderhoudsolie goed voor gebruik! Vernevel de onderhoudsolie met een Woca Oliesproeifles op de vloer. U kunt de olie ook verwerken met een oliespons en padhouder. Werk altijd in banen van 2 of 3 planken. Masseer de onderhoudsolie goed in het hout. Hierna de vloer volledig droog wrijven met katoenen doeken. Laat de vloer drogen. Na 4 uur is de vloer weer normaal beloopbaar.

Machinaal aanbrengen Schud of roer de onderhoudsolie goed voor gebruik! Woca Onderhoudsolie met een Woca Oliesproeifles vernevelen op de vloer. Masseer de olie hierna onmiddellijk in met een Witte Pad en eenschijfsmachine. Na het inwrijven de pad omkeren en hier een katoenen doek onder plaatsen. Wrijf de vloer nu volledig droog. Na 4 uur is de vloer weer normaal beloopbaar.

Verbruik: 1 liter voor 30-40m2

Bekijk de PDF voor meer informatie woca onderhoudsolie

Let op: gebruikte pads en doeken direct in water wegzetten, dit in verband met de kans op zelfontbranding.

Beoordelingen (2)

2 beoordelingen voor Woca Onderhoudsolie Grijs

  1. H Boersma

  2. Eduard

    Prima te verwerken en goed eindresultaat na twee behandelingen

Een beoordeling toevoegen