Artikelnummer: 126 Categorieën: , Tag: EAN: 5708055032292

Woca Onderhoudsgel Naturel

Woca Onderhoudsgel Naturel is geschikt voor het en onderhoud van geoliede houten oppervlakken en vloeren binnenshuis. De sneldrogende gel voorziet het oppervlak van een mooie, water- en vuilafstotende laag.

28,95

Beschrijving

Woca Onderhoudsgel Naturel

Woca Onderhoudsgel Naturel is geschikt voor het en onderhoud van geoliede houten oppervlakken en vloeren binnenshuis. De sneldrogende gel voorziet het oppervlak van een mooie, water- en vuilafstotende laag. De onderhoudsgel is geschikt voor gebruik op meubels, keukenwerkbladen, vloeren en andere houten oppervlakken binnenshuis. Verbetert ook de afwerking bij af fabriek geoliede/UV-geoliede oppervlakken.

• Uitermate geschikt voor UV-geoliede oppervlakken
• Uitstekende resultaten op af fabriek geoliede oppervlakken
• Verhoogt de duurzaamheid van oppervlakken
• Kan zowel handmatig met een handpad als met een eenschijfsmachine worden aangebracht

Droogtijd na het schoonmaken met Intensiefreiniger: 8 uur bij 20 °C. Licht gebruik 4-6 uur Volledig uitgehard 2-3 dagen Stel het geoliede oppervlak de eerste 2-3 dagen niet bloot aan water om vlekken en verkleuring te voorkomen. De vochtigheidsgraad van het hout mag max. 18% bedragen.

De droogtijd wordt korter bij een hoge temperatuur en lage luchtvochtigheid. De droogtijd wordt langer bij een lage temperatuur en hoge luchtvochtigheid.

Bekijk de PDF voor meer informatie woca onderhoudsgel

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Woca Onderhoudsgel Naturel” te beoordelen