Artikelnummer: 117 Categorieën: , Tag:

Woca Olie Conditioner Wit

Woca Olie Conditioner Wit is een onderhoudsmiddel voor de reiniging en het onderhoud van geoliede en met hardwax-olie behandelde vloeren. Woca Olie Conditioner zorgt voor een maximale bescherming en een vuilafstotende laag van uw houten vloer.

14,9551,95

Wissen
Beschrijving

Woca Olie Conditioner Wit

Woca Olie Conditioner Wit is een onderhoudsmiddel voor de reiniging en het onderhoud van geoliede en met hardwax-olie behandelde vloeren. Woca Olie Conditioner zorgt voor een maximale bescherming en een vuilafstotende laag van uw houten vloer. De Conditioner vervangt de Woca Onderhoudsolie Wit niet, maar het vermindert wel het aantal oliebehandelingen.

Behandel de vloer met een licht uitgewrongen mop of dweil in de lengterichting van het hout. Spoel direct daarna de mop of dweil in de emmer, wring goed uit en droog de vloer na. Nogmaals in de lengterichting van het hout. Werk bij zeer vervuilde vloeren met twee emmers. Één met woca conditioner gemengd met water en één emmer met schoon spoelwater, om de dweil of mop af en toe in uit te spoelen. Behandel niet meer dan 10m2 tegelijk, op deze manier wordt de vloer zo kort mogelijk bloot gesteld aan water. Laat de vloer vervolgens 2 uren drogen voor u de vloer betreed.

Als u de vloer een kleine glansgraad wilt geven, kunt u de vloer opwrijven met een witte pad.

Verbruik: 125ml per 5 liter warm water

Bekijk de PDF voor meer informatie woca olie conditioner

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Woca Olie Conditioner Wit” te beoordelen