Artikelnummer: 103 Categorieën: , Tag:

Woca Natuurzeep Wit

Productblad

pdf_icon woca natuurzeep pdf

15,9547,95

Wissen
Beschrijving

Woca Natuurzeep Wit

Woca Natuurzeep Wit gebruikt u om uw wit geoliede vloer te dweilen. Door te vloer regelmatig te dweilen met Woca Zeep Wit hoopt vuil zich niet op in de poriën van het hout, en brengt u een dun laagje kokos- en sojavetten aan. Uw vloer blijft dan langer beschermd tegen vuil en vocht en behoudt zijn witte uitstraling.

Gebruiksaanwijzing
Een veel gestelde vraag is: Hoe dweil ik een houten vloer? Voordat u met het dweilen begint, stofzuig dan eerst goed uw vloer. Daarna kan het dweilen beginnen. Door uw vloer te dweilen met zeep, in combinatie met de Woca Swepmop, verwijderd u de meeste vuil en oude zeep lagen en voorziet u uw vloer van een nieuwe beschermlaag. Maak de vloer nooit te nat, maar wring uw swepmop of dweil half uit. Een nabehandeling is niet nodig.

Toepasbaar
Woca Natuurzeep Wit is toepasbaar op geoliede of met zeep behandelde oppervlakken. Denk hierbij aan uw vloer, trappen, meubilair, deuren en aanrechtblad.

Resultaat
Door uw vloer regelmatig te dweilen met Woca Zeep Wit voorziet u uw vloer van een dun beschermlaagje waardoor onderhoud langer uit blijft. Voor extreem vuile vloeren adviseren we om Woca Intensiefreiniger te gebruiken in combinatie met Woca Onderhoudsolie Wit.

Verbruik: 320-400m2/l

Beoordelingen (9)

9 beoordelingen voor Woca Natuurzeep Wit

 1. Stella

 2. Bernadette Joosten

  Fijn spul ik gebruik het al jaren ????

 3. Gerry Meijer

  Bevalt prima

 4. Anoniem

 5. Anoniem

 6. L.C. H.

  Prima op tijd afgeleverd

 7. Ron Heere

 8. Ria Heitbrink

 9. Bernhard S.

  Prima product

Een beoordeling toevoegen