Artikelnummer: 102 Categorieën: , Tag:

Woca Natuurzeep Naturel

Productblad

pdf_icon woca natuurzeep pdf

15,9547,95

Wissen
Beschrijving

Woca Natuurzeep Naturel

Woca Natuurzeep Naturel gebruikt u om uw geoliede vloer te dweilen. Door te vloer regelmatig te dweilen met Woca zeep hoopt vuil zich niet op in de poriën van het hout, en brengt u een dun laagje kokos- en sojavetten aan. Uw vloer blijft dan langer beschermd tegen vuil en vocht.

Gebruiksaanwijzing Een veel gestelde vraag is: Hoe dweil ik een houten vloer? Voordat u met het dweilen begint, stofzuig dan eerst goed uw vloer. Daarna kan het dweilen beginnen. Door uw vloer te dweilen met zeep, in combinatie met de Woca Swepmop, verwijderd u de meeste vuil en oude zeep lagen en voorziet u uw vloer van een nieuwe beschermlaag. Maak de vloer nooit te nat, maar wring uw swepmop of dweil half uit. Een nabehandeling is niet nodig.

Toepasbaar Woca Natuurzeep Naturel is toepasbaar op geoliede of met zeep behandelde oppervlakken. Denk hierbij aan uw vloer, trappen, meubilair, deuren en aanrechtblad.

Resultaat Door uw vloer regelmatig te dweilen met Woca Zeep Naturel voorziet u uw vloer van een dun beschermlaagje waardoor onderhoud langer uit blijft. Voor extreem vuile vloeren adviseren we om Woca Intensiefreiniger te gebruiken in combinatie met Woca Onderhoudsolie Naturel.

Verbruik: 320-400m2/l

Beoordelingen (8)

8 beoordelingen voor Woca Natuurzeep Naturel

 1. Anoniem

  snel geleverd, goede service

 2. Cornelis

  Prima product gebruiken het al jaren

 3. Chantal

  Snelle Levering. Goede prijs, kwaliteit verhouding.

 4. Annie

  Ik gebruik dit product al jaren en bevalt prima ????

 5. Lesley F.

  Goed product snelle levering

 6. Bos Bos

 7. Leo

 8. Anoniem

Een beoordeling toevoegen