Artikelnummer: 130 Categorieën: , Tag: EAN: 5708055003087

Woca Naaldhoutloog

Woca Naaldhoutloog voor het logen van nieuw of geschuurd naaldhout (vuren, grenen en pitch pine). Kan ook gebruikt worden voor nieuwe plafond- of wanddelen alvorens deze worden aangebracht. Niet voor harde houtsoorten.

30,95

Beschrijving

Woca Naaldhoutloog 2,5 liter

Woca Naaldhoutloog voor het logen van nieuw of geschuurd naaldhout (vuren, grenen en pitch pine). Kan ook gebruikt worden voor nieuwe plafond- of wanddelen alvorens deze worden aangebracht. Niet voor harde houtsoorten. Resultaat De loogbehandeling gaat de vergeling van het hout onder invloed van licht tegen. Daardoor blijft de mooie, lichte kleur die het hout van nature heeft, intact. Gebruiksaanwijzing Breng de loog rijkelijk aan met een nylon kwast in de richting van het hout. Na 1 à 2 uur reinigen met Woca Intensiefreiniger. Nabehandeling De loogbehandeling geeft het hout geen bescherming en moet daarom altijd worden gevolgd door een behandeling met één van de Woca vloeroliën. Reiniging en onderhoud Onderhoud en reiniging afhankelijk van de gekozen eindafwerking.

  • Gaat vergeling tegen
  • Houdt de lichte kleur van het hout intact
  • Moet altijd worden nabehandeld met olie of zeep
  • Met witpigment
  • Geschikt voor kinderspeelgoed
  • Woonbiologisch aanbevolen

Verpakking: 2,5 liter Verbruik: 8-10 m2/l afhankelijk van de houtsoort. Voor meer informatie bekijk de PDF woca naaldhoutloog pdf

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Woca Naaldhoutloog” te beoordelen