Artikelnummer: 150 Categorieën: , Tag:

Woca Masterolie Naturel

Woca Masterolie Naturel (Nieuwe naam Woca Master Colour Oil Naturel) is een beschermende olie die een vuil en waterafstotende laag achter laat op onbehandeld hout. De olie kan met de hand en machinaal worden aangebracht. Voor het mooiste en beste resultaat dient u de olie 2 keer aan te brengen.

31,9571,95

Wissen
Beschrijving

Woca Masterolie Naturel

Woca Masterolie Naturel is een beschermende olie die een vuil en waterafstotende laag achter laat op onbehandeld hout. De olie kan met de hand en machinaal worden aangebracht. Voor het mooiste en beste resultaat dient u de olie 2 keer aan te brengen.

Hoe breng je Woca Masterolie aan: Het te bewerken oppervlak dient vetvrij, schoon en droog te zijn. Maak het oppervlak eerst schoon met Woca Intensiefreiniger. Voor het aanbrengen van de olie is het van belang de flacon zorgvuldig te schudden. Breng de olie gelijkmatig aan op een oppervlak en laat deze 15 minuten intrekken. Boen het oppervlak met een beige pad op tot dat het oppervlak geen olie meer opneemt en verwijder overtollig olie met een katoenen doek. Werk stapsgewijs verder tot de volledige vloer afgewerkt is.

Binnen 24 uur na de eerste behandeling wrijft u de vloer op met een witte pad en ca. 100 ml olie per 15 m2. Wrijf de olie zorgvuldig in het hout en verwijder eventuele overtollige olie met een katoenen doek. Het is van groot belang dat het behandelde oppervlak gedurende ca. 7 dagen niet wordt afgedekt en niet met water in aanraking komt in verband met het uitharden van de olie.

Voor een nog betere bescherming kunt u na het uitharden van de olie het oppervlak reinigen met Woca Natuurzeep Naturel. Voor periodiek onderhoud kunt u de Woca Onderhoudsolie Naturel gebruiken.

  • Verwerkingstemperatuur:           >18 graden
  • Voorzichtig beloopbaar na:           ca. 24 uur
  • Uithardingstijd:                             ca. 7 dagen
  • Verbruik:                                     8-10 m2/liter

Bekijk de PDF voor meer informatie woca masterolie

Let op: gebruikte pads en doeken direct in water wegzetten, dit in verband met de kans op zelfontbranding.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Woca Masterolie Naturel” te beoordelen