Artikelnummer: 304 Categorieën: , Tag: EAN: 5410761002727

Rubio Monocoat Surface Care

Rubio Monocoat Surface Care is een kant-en-klaar reinigingsproduct.  U kunt de zeep in spray gebruiken voor wekelijkse of maandelijkse onderhoud van met Rubio Monocoat Oil behandelde oppervlaktes.

Productblad

pdf_icon Rubio Monocoat Surface Care

16,95

Beschrijving

Rubio Monocoat Surface Care

Rubio Monocoat Surface Care is de handige, gebruiksklare versie in sprayvorm van de Rubio Monocoat Soap. Heel geschikt voor het reinigen van kleinere ruimtes en lokale vlekken op vloeren, tafels, werkbladen.

Eveneens geschikt voor een snelle reiniging van lokale vlekken en beschikbaar in de flacon van 750ml. Ook goed na te vullen met de Rubio Monocoat Soap, dan even verdunnen met water.

Speciaal voor het verwijderen van vlekken heeft Rubio Monocoat een aantal producten op de markt gebracht.
  • Rubio Monocoat Grease Remover voor het verwijderen van vetvlekken.
  • Rubio Monocoat Limespot Remover voor het verwijderen van witte kringen, roestplekken en kalkvlekken.
  • Rubio Monocoat Tannin Remover voor het verwijderen van zwarte looizuurvlekken (bv. kringen/vlekken van blikjes, bloempotten).

Met Rubio Monocoat Eco Refresh Spray kun je alle geoliede houten oppervlakken opfrissen & herstellen. Naargelang de slijtage kan een behandeling met Rubio Monocoat Refresh Eco op bepaalde plaatsen een aantal keer per jaar uitgevoerd worden, telkens wanneer het oppervlak te droog aanvoelt.

Beoordelingen (1)

1 beoordeling voor Rubio Monocoat Surface Care

  1. Anoniem

Een beoordeling toevoegen