Artikelnummer: 387 Categorieën: , Tag:

Rubio Monocoat Oil Plus White

6,90146,90

Wissen
Beschrijving

Rubio Monocoat Oil Plus White

Rubio Monocoat Oil Plus White is bedoeld voor de basisbehandeling van houten vloeren. Het unieke van Rubio Monocoat Oil Plus White is dat deze beschermt en kleurt in 1 laag. Bovendien is Rubio Monocoat Oil Plus White zuinig in gebruik, eenvoudig aan te brengen en probleemloos te onderhouden en te verzorgen. Het maakt uw vloeren slijtvast, vuilafstotend, vochtwerend en gemakkelijk te reinigen.

De Rubio Monocoat Oil Plus White is uitermate geschikt voor gedeeltelijke renovatie zonder dat de gehele vloer geschuurd dient te worden. De Rubio Monocoat Oil Plus White kan op diverse manieren aangebracht worden. Zo kunt u het aanbrengen met een hardwax vloerborstel, roller, kwast, oliespons of een boenmachine met een witte pad. Overtollige olie dient verwijderd te worden met katoenen doeken.

Tip: Maak altijd eerst een proefstukje. De kleur kan op verschillende types hout anders uitpakken.

Standaard wordt de Rubio Monocoat Oil Plus White geleverd in Component A.

Rubio Monocoat Oil Plus White is ook leverbaar als 2C (2-Componenten) met een inhoud van 350ml en 1,3 liter. Hierbij wordt er 300ml Component A en 50ml Component B (Accelarator) geleverd of 1 liter Component A en 300ml Component B (Accelerator) geleverd. De 2C verkort het droog proces en is sneller volledig belastbaar.

Droogtijd:

  • Rubio Monocoat Oil Plus White: 24-36 uur (vol belastbaar na ca. 3 weken)
  • Rubio Monocoat Oil Plus White 2C: 24-36 uur (vol belastbaar na ca. 3 dagen)

Verbruik: 1 liter is goed voor 30-50 m² afhankelijk van de houtsoort

Let op: gebruikte pads en doeken direct in water wegzetten, dit in verband met de kans op zelfontbranding.

Beoordelingen (2)

2 beoordelingen voor Rubio Monocoat Oil Plus White

  1. Henk Roeterdink

    Goed gebruik het al jaren

  2. Anne Brouwer

    Waren even bang voor het opsmeren moeten misschien voor volgende ander materiaal hebben wat gemakkelijker smeert . Resultaat is erg mooi geworden

Een beoordeling toevoegen