Artikelnummer: 315 Categorieën: , , Tag:

Rubio Monocoat Invisible Maintenance Oil

Rubio Monocoat Invisible Maintenance Oil is de eindlaag van het Rubio Monocoat Invisible Oil System dat een transparante afwerking mogelijk maakt van eik of andere van nature lichte houtsoorten. De Rubio Monocoat Invisible Maintenance Oil wordt aangebracht na het plaatsen van de Rubio Monocoat Invisible Oil en zorgt voor een slijt- en vlekbestendig eindresultaat.

15,9553,95

Wissen
Beschrijving

Rubio Monocoat Invisible Maintenance Oil

Rubio Monocoat Invisible Maintenance Oil is de eindlaag van het Rubio Monocoat Invisible Oil System dat een transparante afwerking mogelijk maakt van eiken of andere van nature lichte houtsoorten. De Invisible Maintenance Oil wordt aangebracht na het plaatsen van de Rubio Monocoat Invisible Oil en zorgt voor een slijt- en vlekbestendig eindresultaat. Ook voor het jaarlijkse onderhoud kunt u de Invisible Maintenance Oil gebruiken.

Gebruiksaanwijzing
Als het oppervlak droog is, kan de Invisible Maintenance Oil aangebracht worden:
STAP 1. Maak de vloer vuil- en stofvrij.
STAP 2. Verspreid een kleine hoeveelheid Invisible Maintenance Oil (doek of boenmachine met dunne beige pad). Werk in zones van 5 – 10 m2.
STAP 3. Laat gedurende enkele minuten inwerken. Verwijder grondig alle overtollige olie (doek of boenmachine met witte pad) binnen de 15 minuten per zone. Het oppervlak moet handdroog aanvoelen! Werk alle zones op dezelfde manier af.
STAP 4. Zorg voor voldoende ventilatie, waardoor het oppervlak na 6 – 8 uur droog zou moeten zijn.

Na het plaatsen van de Invisible Maintenance Oil zal het oppervlak een lichte satijnglans vertonen. Deze zal verdwijnen na de eerste reiniging met water en Rubio Monocoat Soap.

Bekijk de PDF voor meer informatie.

rubio-monocoat-invisible-oil-pdf

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rubio Monocoat Invisible Maintenance Oil” te beoordelen