Artikelnummer: 704 Categorieën: , Tag: EAN: 8716544041691

Royl Onderhoudsolie #9090 Clear

Royl Onderhoudsolie #9090 Clear voor geoliede vloeren. Makkelijk om mee te werken en sneldrogend. Zeer geschikt voor het onderhouden, opfrissen en herstellen van alle met olie behandelde vloeren, maar ook voor meubelen, tafel en werkbladen.

Productblad

pdf_icon Royl Onderhoudsolie

31,95

Beschrijving

Royl Onderhoudsolie #9090 Clear

Royl Onderhoudsolie #9090 Clear voor geoliede vloeren. Makkelijk om mee te werken en sneldrogend. Zeer geschikt voor het onderhouden, opfrissen en herstellen van alle met olie behandelde vloeren, maar ook voor meubelen, tafel en werkbladen.

Voorheen Aquamarijn Revol

Gebruiksaanwijzing machinaal Royl Onderhoudsolie
1. Hout dient schoon, droog en vrij van was, vet en houtstof te zijn. Eerst reinigen met Royl Intensiefreiniger #9120. Vloer goed laten drogen.

2. Royl Onderhoudsolie over de vloer verdelen met een pad met padhouder, oliespons, kwast, olie roller of spaan. Let op voldoende verbruik. Het gaat er niet alleen om een fraai uiterlijk te verkrijgen, maar ook een goede bescherming.

3. Olie ca. 20 minuten laten intrekken.

4. Droogvallende plaatsen (matte plekken) tussentijds bij oliën. Vóór het inwrijven moet de hele vloer nog lichtjes glanzen. Door deze handeling wordt het oppervlak zowel mooi egaal van kleur als goed beschermd.

5. Daarna de olie in de vloer boenen met een boenmachine met daaronder een beige pad. Door bij het inwrijven een schurende pad te gebruiken, wordt het hout zonder extra moeite tevens verdicht en gladder. Boen in een rustig tempo.

6. Tot slot de vloer altijd zorgvuldig en volledig droogwrijven. Gebruik daarvoor een dikke witte pad met daaronder goed absorberende pluisvrije doek. Wrijf in een rustig tempo en vervang verzadigde doeken tijdig door een nieuwe.

Gebruiksaanwijzing handmatig Royl Onderhoudsolie
Stap 1 t/m 4 zijn gelijk

5. Daarna de olie in de vloer werken met een padhouder met daaronder een pad. Door bij het inwrijven een schurende pad te gebruiken, wordt het hout zonder extra moeite tevens verdicht en gladder. Wrijf in een rustig tempo.

6. Tot slot de vloer altijd zorgvuldig en volledig droogwrijven. Gebruik daarvoor een dikke pad met daaronder goed absorberende pluisvrije doek. Wrijf in een rustig tempo en vervang verzadigde doeken tijdig door schone.

Beloopbaar na: 6-12 uur
Uithardingstijd: ca. 24 uur
Verbruik: 60-100m2/liter

Let op: gebruikte pads en doeken direct in water wegzetten, dit in verband met de kans op zelfontbranding.

Beoordelingen (3)

3 beoordelingen voor Royl Onderhoudsolie #9090 Clear

 1. Jet

  netje op tijd geleverd, juiste omschrijving op de site

 2. Roemer

  Top product!!

 3. Gerrie Top

  We hebben de vloer aantal maanden geleden laten schuren en oliën.
  Schilders gehad en de vloer had bij inloop wat lichte plekken door weg vegen van vlekken.
  Olie besteld en de vloer is weer nieuw.
  Dussssss,,,,heel erg blij mee.

Een beoordeling toevoegen