Artikelnummer: 644 Categorieën: , Tag:

Rigostep STEP Parketlak 2K #6560 Satijn

Rigostep STEP Parketlak 2K #6560 Satijn is een zeer sterke 2 Componenten lak met een hoge slijtvastheid en krasvastheid. Deze lak is geschikt voor intensief belopen ruimtes en zeer goed bestand tegen krassen door zand of vuil. Rigostep Step parkletlak 2K is verkrijgbaar in Mat, Satijn en Glans.

39,90156,50

Wissen
Beschrijving

Rigostep STEP Parketlak 2K #6560 Satijn

Rigostep STEP Parketlak 2K #6560 Satijn is een zeer sterke 2 Componenten lak met een hoge slijtvastheid en krasvastheid. Deze lak is geschikt voor intensief belopen ruimtes en zeer goed bestand tegen krassen door zand of vuil. Rigostep Step parkletlak 2K is verkrijgbaar in Mat, Satijn en Glans. Oppervlaktes die behandeld zijn met één van de Rigostep Step Parketlakken kunnen worden gereinigd met Rigostep Step Milde Reiniger #9160.

Rigostep Step Parketlak 2K #6560 dient 3 tot 4 keer te worden aangebracht. Indien er sprake is van een grondlak, dient de Parketlak 2 tot 3 keer te worden aangebracht.

Ingeval van renovatie kunt u de lak 1 tot 2 keer aanbrengen. Zorg er dan voor dat de vloer goed is schoongemaakt met Rigostep strip.

De eerste laag Rigostep Step Parket 2K Satijn heeft ongeveer een verbruik van 1 liter lak op 8 tot 10m2. De Step lakken zijn na ongeveer een 1 uur handdroog en na 3 tot 4 uur overlakbaar. De geldt net als bij de grondlak bij 20 graden celcius en 65% luchtvochtigheid.

De tweede Rigostep Step Parketlak 2K Satijn heeft ongeveer een verbuik van 1 liter lak op 10m2. De droging geldt het zelfde als de eerste laklaag satijn.

De derde en vierde laag Rigostep Step Parketlak 2K Satijn heeft ongeveer een verbruik van 1 liter lak op 12m2. De droging geldt het zelfde als de eerste en tweede laklaag Satijn.

Schudt de Rigostep Step Parketlak 2K Satijn altijd grondig voorgebruik. Giet de lak in uw lakemmer en al roerend voegt u de harder toe. Controleer altijd of er restanten in de flacon zijn achtergebleven. Alles wat in de Step lak zit, heeft namelijk zijn eigen functie. Laat de lak hierna 10 minuten rusten en roer nogmaals voordat u begint te lakken.

Bekijk de PDF voor meer informatie: Rigostep-STEP-Parketlak

Beoordelingen (1)

1 beoordeling voor Rigostep STEP Parketlak 2K #6560 Satijn

  1. Mihai Saghel

Een beoordeling toevoegen