Artikelnummer: 823 Categorieën: , Tag:

Pallmann Pall-X Zero A+B

Pallmann Pall-X Zero A+B is een watergedragen 2 componenten parketlak voor zeer zwaar belaste parketvloeren ook geschikt voor gebruik in de industriële sector. Uitermate goed bestand tegen mechanische- en chemische belasting.

70,90229,90

Wissen
Beschrijving

Pallmann Pall-X Zero A+B

Pallmann Pall-X Zero A+B is een watergedragen 2 componenten parketlak voor zeer zwaar belaste parketvloeren ook geschikt voor gebruik in de industriële sector. Uitermate goed bestand tegen mechanische- en chemische belasting.

  • Uitstekend vulvermogen
  • Goed te verwerken en snel droog
  • Slijtvast en emissie-arm
  • Extreem Mat
  • Verbruik: 8-10m2/L

Gebruiksaanwijzing
1. Verpakking voor gebruik op kamertemperatuur laten komen en goed schudden, aansluitend de inhoud in een schone Lakemmer overgieten.
2. Component A in schone lakemmer overgieten, component B (harder) toevoegen en direct mengen voor tenminste 2 minuten. Alternatief: Component A grondig schudden en component B (harder) toevoegen. Vervolgens het mengsel direct minimaal 2 minuten d.m.v. intensief bewegen van de emmer (met draaiende bewegingen om de as van het hengsel) mengen, daarna 20 minuten laten rusten – aansluitend de bijgeleverde zeef plaatsen in de hals van de can.
3. Pallmann Pall-X Zero A+B met de Microvezel rollerset gelijkmatig en vol op de ondergrond aanbrengen. Er moeten tenminste 2 lagen worden aangebracht. Telkens aan de kant beginnen, afwisselend eerst dwars op de nerf, daarna in de richting van de nerf uitrollen. De rolbanen in elkaar laten vloeien. In ruimten met hoge eisen moet een derde laag worden aangebracht.
4. Droogtijd tot er geschuurd kan worden: ca. 4- 5 uur
5. Voor het aanbrengen van de laatste laag is tussenschuren met een slijpnet korrel 120 nodig.
6. Gereedschappen na gebruik met water schoonmaken.
7. Lakken van grote oppervlaktes. Om glansgraad verschillen te vermijden adviseren wij meerdere verpakkingen samen in een grote emmer of ton te gieten, deze goed machinaal te mengen, daarnaast bij de verwerking goed op te letten dat op het gehele oppervlak een zelfde laagdikte (ca. 100- 120 ml/m²) aangebracht wordt.

Reiniging en onderhoud
Voor de regelmatige reiniging van uw gelakte vloer gebruikt u Pallmann Clean, dit is een watergedragen neutrale reiniger voor het verwijderen van vervuilingen op parketvloeren zonder de onderhoudslaag aan te tasten. Voor periodiek onderhoud kunt u Pallmann Finish Care Mat gebruiken, deze herstelt de laklaag en verlengt op die manier de levensduur van uw gelakte vloer. Voor het aanbrengen van een nieuwe onderhoudslaag kunt u de vloer reinigen met Pallmann Clean Strong. Deze verwijdert alle vet- en vuilresten en tevens oude onderhoudslagen, zorgt voor een perfecte hechting van de nieuwe onderhoudslaag.

Bekijk de PDF voor meer informatie: Pallmann Pall-X Zero

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pallmann Pall-X Zero A+B” te beoordelen